« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-01-22 15:11:08
Temat: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedzieleperliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
pomarańczowo-imbirową marmoladą
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-01-22 15:13:19
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele...a Wy mi tu o jakiś racuchach, lasagniach i mielonych...a
zycie myk, myk....
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 16:20:23
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> tatar ze śledzi pocztowych,
...a czemu z "pocztowych"?
Pozdrowienia. Krzysztof.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 16:30:37
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele"ktabaczynski" <k...@s...com.pl> wrote:
>
>Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
>news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
>> tatar ze śledzi pocztowych,
>
>....a czemu z "pocztowych"?
..bo wylatane...znaczy mało kalorii...mięsiste...
(Poczta zrezygnowała z usług gołębi bo zakupiła Małysza a
gołębie wysprzedaje po cenach konkurencyjnych...)
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 16:42:58
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedzieleAgataW <a...@g...com.pl> wrote:
>>....a czemu z "pocztowych"?
>
>(Poczta zrezygnowała z usług gołębi bo zakupiła Małysza a
>gołębie wysprzedaje po cenach konkurencyjnych...)
..kurcze, poddaje się, zapomniało mi sie że to śledzie
pocztowe...Pan Małysz nie ma z nimi nic wspólnego, serdecznie
przepraszam za pomówienia...
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 17:10:38
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> perliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
> suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
> jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
> gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
> ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
> boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
> pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
> cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
> gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
> ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
> ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
> salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
> królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
> wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
> sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
> mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
> wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
> czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
> tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
> pomarańczowo-imbirową marmoladą
>
> AgataW.
chyba by tego wszystkiego nie dali rady na raz zjesc nawet tesciowie
;))))))))))
pozdroofka
Nea
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 19:37:06
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele>
> Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
> news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> > perliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
> > suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
> > jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
> > gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
> > ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
> > boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
> > pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
> > cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
> > gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
> > ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
> > ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
> > salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
> > królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
> > wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
> > sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
> > mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
> > wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
> > czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
> > tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
> > pomarańczowo-imbirową marmoladą
> >
> > AgataW.
>
No to dawaj przepisy!
:)))))
Kalina
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-01-22 23:17:52
Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedzieleOn Tue, 22 Jan 2002 15:13:19 GMT, AgataW <a...@g...com.pl> wrote:
>...a Wy mi tu o jakiś racuchach, lasagniach i mielonych...a
>zycie myk, myk....
>
>AgataW.
Dobrze sie czujesz? Chcialabys o tym porozmawiac?
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |