Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele

Grupy

Szukaj w grupach

 

czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-01-22 15:11:08

Temat: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

perliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
pomarańczowo-imbirową marmoladą

AgataW.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-01-22 15:13:19

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

...a Wy mi tu o jakiś racuchach, lasagniach i mielonych...a
zycie myk, myk....

AgataW.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 16:20:23

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: "ktabaczynski" <k...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> tatar ze śledzi pocztowych,

...a czemu z "pocztowych"?

Pozdrowienia. Krzysztof.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 16:30:37

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

"ktabaczynski" <k...@s...com.pl> wrote:

>
>Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
>news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
>> tatar ze śledzi pocztowych,
>
>....a czemu z "pocztowych"?

..bo wylatane...znaczy mało kalorii...mięsiste...

(Poczta zrezygnowała z usług gołębi bo zakupiła Małysza a
gołębie wysprzedaje po cenach konkurencyjnych...)

AgataW.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 16:42:58

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: AgataW <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

AgataW <a...@g...com.pl> wrote:

>>....a czemu z "pocztowych"?
>
>(Poczta zrezygnowała z usług gołębi bo zakupiła Małysza a
>gołębie wysprzedaje po cenach konkurencyjnych...)

..kurcze, poddaje się, zapomniało mi sie że to śledzie
pocztowe...Pan Małysz nie ma z nimi nic wspólnego, serdecznie
przepraszam za pomówienia...

AgataW.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 17:10:38

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: "Nea" <n...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> perliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
> suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
> jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
> gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
> ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
> boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
> pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
> cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
> gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
> ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
> ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
> salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
> królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
> wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
> sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
> mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
> wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
> czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
> tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
> pomarańczowo-imbirową marmoladą
>
> AgataW.

chyba by tego wszystkiego nie dali rady na raz zjesc nawet tesciowie
;))))))))))

pozdroofka
Nea


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 19:37:06

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: <n...@m...ch> szukaj wiadomości tego autora

>
> Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
> news:a2jv5k$9gj$1@news.tpi.pl...
> > perliczka z duszoną włoską kapustą i sosem z ciemnego piwa,
> > suflet ze szczupaka i raków podany na szpinakowej tarcie,comber
> > jagnięcy w miodzie gryczanym z borowikami, mleczne prosię z
> > gołąbkiem z kapusty, , filet z sandacza z kaszą perłową na kremie z
> > ćwikły, młody bażant doprawiony musem z dziczyzny, sarnina w
> > boczku z ravioli nadziewanym bigosem, lody bazyliowe z makiem i
> > pomidorami na słodko, przepiórki z borowikami i winogronami w
> > cieście francuskim, chrupiący pieróg z gołębia z kurkami i foie
> > gras, foie gras z kaczki z armaniakiem i czarnymi grzybami,
> > ślimaki na cztery sposoby, knelki ze szczupaka po liońsku i coulis
> > ze skorupiaków, tournedos ze smardzami w sosie śmietanowym,
> > salmis z dzikiej kaczki z borowikami w burgundzie, . kołduny z
> > królika i majeranku podane z żurem i kminem, bulion z ogonów
> > wołowych z domowym makaronem, wątróbką i warzywami, gotowany filet z
> > sandacza podany na duszonym bobie, w sosie z małży, szafranu i
> > mięty pieprzowej czy pieczony comber z sarny marynowany w
> > wódce i miodzie sosnowym, faszerowane truflami żabie udka w sosie
> > czosnkowo-pietruszkowym, musu z bażanta otulonego owczym serem,
> > tatar ze śledzi pocztowych, zapiekane szparagi z
> > pomarańczowo-imbirową marmoladą
> >
> > AgataW.
>
No to dawaj przepisy!
:)))))

Kalina

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-01-22 23:17:52

Temat: Re: czym zaskoczyc tesciow - czyli skromne menu na niedziele
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 22 Jan 2002 15:13:19 GMT, AgataW <a...@g...com.pl> wrote:

>...a Wy mi tu o jakiś racuchach, lasagniach i mielonych...a
>zycie myk, myk....
>
>AgataW.
Dobrze sie czujesz? Chcialabys o tym porozmawiac?

Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pesto z pietruszka i z susz. pomidorow do makaronu (P)
lazania
babeczki
syrop z daktyli
Sos do gotowanego/duszonego schabu

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »