« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-09 13:14:21
Temat: czytaliście? to posłuchajcie
W dzisiejszej GW - duży format jest bardzo interesująca rozmowa z Panem
prof. Pawłem Lampe. W jednym z wątków jest rozmowa o jedzeniu - dobrym i
niedobrym dla przewodu pokarmowego człowieczego.
I tam :
"operowałem kilku piekarzy i wszyscy w dowód zaufania opowiadali mi, co
dodają do chleba. Po takiej dawce chemii można mieć tylko wzdęcia"
oraz:
"Radziłbym też unikać produktów z supermarketów. Jak coś leży dwa
tygodnie w folii i nie gnije, to lepiej do tego nie podchodzić. To
przecież niemożliwe, żeby produkt spożywczy sam z siebie był świeży
sześć miesięcy. Coraz więcej osób zgłasza się do nas z chorobą
refluksową, która jest wynikiem jedzenia produktów z konserwantami.
Dziesię lat temu nikt o niej nie słyszał."
Ta rozmowa jest interesująca z wielu innych powodów. Polecam wam.
ewa
Dawna Kuchnia _ /_
http://www.dawnakuchnia.republika.pl ('''')
~~~~
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-09 19:55:26
Temat: Re: czytaliście? to posłuchajcieartkul jest naprawde swietny - niesamowity ten chirurg
podaje link http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,1254862.html
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-01-09 20:45:25
Temat: Re: czytaliście? to posłuchajcieFrom: "rena" <r...@p...pl>
> artkul jest naprawde swietny - niesamowity ten chirurg
>
> podaje link http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,1254862.html
>
r e w e l a c j a !!! :-)))
szkoda, ze mamy coraz mniej takich erudytow...
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.438 / Virus Database: 246 - Release Date: 2003.01.08
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |