| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-07-21 22:00:36
Temat: fondueBardzo, bardzo potrzebuje przepisu na te mase serowo-..., w ktorej macza sie
rozne roznosci. Bede niewymownie wdzieczna za wszystkie podpowiedzi
Tina!
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-07-23 20:30:06
Temat: Re: fondue
Użytkownik natinati <n...@w...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
napisał:E...@w...pl.
..
> Bardzo, bardzo potrzebuje przepisu na te mase serowo-...,
w ktorej macza sie
> rozne roznosci. Bede niewymownie wdzieczna za wszystkie
podpowiedzi
>
> Tina!
Jak w kraju nad Wisłą zrobić szwajcarskie fondue.
30 dag edamskiego
30 dag gołdy
pół szklanki białego wina wytrawnego
kieliszek czystej wódki albo likieru wiśniowego
łyżeczka estragonu, maki ziemniaczanej, zabek
zosnku( natrzeć nim naczynie). gałka muszkatułowa.
...tak zaproponowano w książce o przepisach z sera, mleka i
jaj( które jak pewnie co bystrzejsi zauważyli nie występują
w tym przepisie)
Agataw.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-07-23 20:39:32
Temat: Re: fondueOn Mon, 23 Jul 2001 22:30:06 +0200, "AgataW" <a...@g...com.pl>
wrote:
>> Tina!
>
>Jak w kraju nad Wis?? zrobi? szwajcarskie fondue.
>
>30 dag edamskiego
>30 dag go?dy
>pó? szklanki bia?ego wina wytrawnego
>kieliszek czystej wódki albo likieru wi?niowego
>?y?eczka estragonu, maki ziemniaczanej, zabek
>zosnku( natrze? nim naczynie). ga?ka muszkatu?owa.
>
>...tak zaproponowano w ksi??ce o przepisach z sera, mleka i
>jaj( które jak pewnie co bystrzejsi zauwa?yli nie wyst?puj?
>w tym przepisie)
>
>Agataw.
Jak to!!! A nie laska patrzec troche do gory do przepisow pt jak
zrobic zolty ser w domu. Podobniez niezbedne jest jajo. Nic w
przyrodzie nie ginie...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |