Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia fondue

Grupy

Szukaj w grupach

 

fondue

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-07-21 22:00:36

Temat: fondue
Od: n...@w...pl (natinati) szukaj wiadomości tego autora

Bardzo, bardzo potrzebuje przepisu na te mase serowo-..., w ktorej macza sie
rozne roznosci. Bede niewymownie wdzieczna za wszystkie podpowiedzi

Tina!

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-07-23 20:30:06

Temat: Re: fondue
Od: "AgataW" <a...@g...com.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik natinati <n...@w...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
napisał:E...@w...pl.
..
> Bardzo, bardzo potrzebuje przepisu na te mase serowo-...,
w ktorej macza sie
> rozne roznosci. Bede niewymownie wdzieczna za wszystkie
podpowiedzi
>
> Tina!

Jak w kraju nad Wisłą zrobić szwajcarskie fondue.

30 dag edamskiego
30 dag gołdy
pół szklanki białego wina wytrawnego
kieliszek czystej wódki albo likieru wiśniowego
łyżeczka estragonu, maki ziemniaczanej, zabek
zosnku( natrzeć nim naczynie). gałka muszkatułowa.

...tak zaproponowano w książce o przepisach z sera, mleka i
jaj( które jak pewnie co bystrzejsi zauważyli nie występują
w tym przepisie)

Agataw.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-07-23 20:39:32

Temat: Re: fondue
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 23 Jul 2001 22:30:06 +0200, "AgataW" <a...@g...com.pl>
wrote:

>> Tina!
>
>Jak w kraju nad Wis?? zrobi? szwajcarskie fondue.
>
>30 dag edamskiego
>30 dag go?dy
>pó? szklanki bia?ego wina wytrawnego
>kieliszek czystej wódki albo likieru wi?niowego
>?y?eczka estragonu, maki ziemniaczanej, zabek
>zosnku( natrze? nim naczynie). ga?ka muszkatu?owa.
>
>...tak zaproponowano w ksi??ce o przepisach z sera, mleka i
>jaj( które jak pewnie co bystrzejsi zauwa?yli nie wyst?puj?
>w tym przepisie)
>
>Agataw.

Jak to!!! A nie laska patrzec troche do gory do przepisow pt jak
zrobic zolty ser w domu. Podobniez niezbedne jest jajo. Nic w
przyrodzie nie ginie...

Krysia
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Węgierska zupa gulaszowa i leczo - jak zrobić ???
Losos po norwesku
krem do murzynka czy dżem?
czerwone porzeczki - ratunku!
Robot kuchenny Bosha - POSZUKIWANY

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »