| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-18 14:15:18
Temat: frytkownicaOstatnio kupilam frytkownice. W instrukcji bylo napisane, ze olej po uzyciu
nalezy zlac do naczyn i przechowywac...po dwoch smazeniach tak zrobilam,
przestudzilam tluszcz, a na dnie butelek oddzielil sie bialy osad. W
zasadzie nie na dnie ale do 1/4 wysokosci butelki. Czy ten olej jest juz
zepsuty czy moge go nadal uzywac? Co to za bialy osad?
pozdr.
almadka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-20 13:01:38
Temat: Re: frytkownicanie trzeba wylewać oleju
--
Pozdrawiam
l...@w...pl
Lidka Siodłok
Użytkownik "almada" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3c710cda@news.vogel.pl...
> Ostatnio kupilam frytkownice. W instrukcji bylo napisane, ze olej po
uzyciu
> nalezy zlac do naczyn i przechowywac...po dwoch smazeniach tak zrobilam,
> przestudzilam tluszcz, a na dnie butelek oddzielil sie bialy osad. W
> zasadzie nie na dnie ale do 1/4 wysokosci butelki. Czy ten olej jest juz
> zepsuty czy moge go nadal uzywac? Co to za bialy osad?
>
> pozdr.
> almadka
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-20 13:19:39
Temat: Re: frytkownicanie wylewaj oleju
--
Pozdrawiam
l...@w...pl
Lidka Siodłok
Użytkownik "almada" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3c710cda@news.vogel.pl...
> Ostatnio kupilam frytkownice. W instrukcji bylo napisane, ze olej po
uzyciu
> nalezy zlac do naczyn i przechowywac...po dwoch smazeniach tak zrobilam,
> przestudzilam tluszcz, a na dnie butelek oddzielil sie bialy osad. W
> zasadzie nie na dnie ale do 1/4 wysokosci butelki. Czy ten olej jest juz
> zepsuty czy moge go nadal uzywac? Co to za bialy osad?
>
> pozdr.
> almadka
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-20 13:21:26
Temat: Re: frytkownicanie wylewaj oleju
--
Pozdrawiam
l...@w...pl
Lidka Siodłok
Użytkownik "almada" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3c710cda@news.vogel.pl...
> Ostatnio kupilam frytkownice. W instrukcji bylo napisane, ze olej po
uzyciu
> nalezy zlac do naczyn i przechowywac...po dwoch smazeniach tak zrobilam,
> przestudzilam tluszcz, a na dnie butelek oddzielil sie bialy osad. W
> zasadzie nie na dnie ale do 1/4 wysokosci butelki. Czy ten olej jest juz
> zepsuty czy moge go nadal uzywac? Co to za bialy osad?
>
> pozdr.
> almadka
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-20 13:29:01
Temat: Re: frytkownica
--
Pozdrawiam
l...@w...pl
Lidka Siodłok
Użytkownik "almada" <a...@i...pl> napisał w wiadomości
news:3c710cda@news.vogel.pl...
> Ostatnio kupilam frytkownice. W instrukcji bylo napisane, ze olej po
uzyciu
> nalezy zlac do naczyn i przechowywac...po dwoch smazeniach tak zrobilam,
> przestudzilam tluszcz, a na dnie butelek oddzielil sie bialy osad. W
> zasadzie nie na dnie ale do 1/4 wysokosci butelki. Czy ten olej jest juz
> zepsuty czy moge go nadal uzywac? Co to za bialy osad?
>
> pozdr.
> almadka
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |