Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia grzyby suszone

Grupy

Szukaj w grupach

 

grzyby suszone

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-08-18 09:52:25

Temat: grzyby suszone
Od: Robert Worec <R...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

witajcie,

zakupilem sobie w supermarkecie Borowiki suszone, nigdy takich nie uzywalem
a na opakowaniu nie ma "instrukcji obslugi" :)))

chce je wykorzystywac do zup oraz do risotto, pilawu i takich tam ryzowo-
warzywnych - poradzice prosze!


dziekuje - Robert

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-08-18 10:18:29

Temat: Re: grzyby suszone
Od: "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Robert Worec" <R...@w...pl> napisał w wiadomości
news:cfv8sp$3ma$1@flis.man.torun.pl...
> witajcie,
>
> zakupilem sobie w supermarkecie Borowiki suszone, nigdy takich nie
uzywalem
> a na opakowaniu nie ma "instrukcji obslugi" :)))
>
> chce je wykorzystywac do zup oraz do risotto, pilawu i takich tam ryzowo-
> warzywnych - poradzice prosze!
>


Namoczyć, ugotować, pokroić, dodać do zup, sosów, farszów, etc.
Skonsumować;)

Pozdr. Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 10:43:09

Temat: Re: grzyby suszone
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

Ewa W wrote:

>>chce je wykorzystywac do zup oraz do risotto, pilawu i takich tam ryzowo-
>>warzywnych - poradzice prosze!
>>
>
>
>
> Namoczyć, ugotować, pokroić, dodać do zup, sosów, farszów, etc.
> Skonsumować;)

Wody z moczenia nie wylewac !!! tylko ewentualnie przecedzic, jak
farfocle plywaja i w tym gotowac. W tej wodzie to mnostwo aromatu zostaje ;)

--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-08-18 10:56:13

Temat: Re: grzyby suszone
Od: "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:41233210.4020601@poczta.onet.pl...
> Ewa W wrote:
>> Wody z moczenia nie wylewac !!! tylko ewentualnie przecedzic, jak
> farfocle plywaja i w tym gotowac. W tej wodzie to mnostwo aromatu zostaje
;)


O, to to! Zapomniałam, ale było to dla mnie tak oczywiste, że nie
napisałam;)

Pozdr. Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

wisnie pasteryzowane - jak?
ryz z owocami
Szybkowar - prosba o rade
A może pierogi??
suszone pomidory

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »