| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-04 10:30:06
Temat: jak smaży sie grenadieraCześć to znowu ja!
słyszałam że to sztuka. mam zamrozony tzw.stek.Czy go rozmrażac przed
smażeniem , czy kłaść na patelnie taki jak jest? i co dalej ? podobno jakos
on puchnie i trzeba uważac
--
Kasia (Rzeszów)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-04 10:36:20
Temat: Re: jak smaży sie grenadiera
Kiedyś smażyłam ale opuchlizny nie stwierdziłam.
Pozdr. - Goska (Lublin)
Użytkownik "Kasia" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:anjpf6$95n$1@news2.tpi.pl...
> on puchnie i trzeba uważac
> --
> Kasia (Rzeszów)
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |