Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia jak zrobic dobre nalesniki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

jak zrobic dobre nalesniki?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-08-16 02:10:10

Temat: Re: jak zrobic dobre nalesniki?
Od: Art Plazewski. <Art[Gruby]@icbleu.org> szukaj wiadomości tego autora

"Atimka :\)" <a...@w...pl> wrote:

>hmmmmm wariata nie poznasz po wygladzie lecz po jego czynach; hmmm z reszta
>to nie grupa dyskusyjna na temat zachowania innych lecz jedzoka;)
>Chcesz.....to chodz na priva;)
>


Ja ? Na priv ? Buhahahahahahahaha.....;-))))
Wplec cos o jedzeniu do watku o wariatach i moze sie ciekawie
zrobic...
;-)))))
Art(Gruby).
ale coraz chudszy...;-)))
Abyssus abyssum invocat.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-08-16 13:41:27

Temat: Re: jak zrobic dobre nalesniki?
Od: "Atimka :\)" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


> Wplec cos o jedzeniu do watku o wariatach i moze sie ciekawie
> zrobic...
> ;-)))))
> Art(Gruby).
> ale coraz chudszy...;-)))
> Abyssus abyssum invocat.

hmmmm a nie slyszales?? , ze jak wariat robi nalesniki to hmm sa
wariackie????Gdyz wariat zawsze doda cos od siebie..... wybacz....., ze
tylko tyle ale nie ma teraz weny tworczej;);P



Atimka zawsze usmiechnieta


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-17 18:31:28

Temat: Re: jak zrobic dobre nalesniki?
Od: "Marta MJ" <m...@b...com.pl> szukaj wiadomości tego autora



--
...
> > Są puszyste, jeśli rozdzieli się żółtka od białek, z białek ubije
> > pianę i wymiesza się na końcu z ciastem.
>
> Jejku! przecież naleśnik _nie_ma_ być puszysty.
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl

No chyba, ze ma to byc nalesnik biszkoptowy to wtedy i owszem, nawet
wskazane zeby byl :)

Marta MJ


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-18 09:47:44

Temat: Re: jak zrobic dobre nalesniki?
Od: "Atimka :\)" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Marta MJ" <m...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:ajm4pp$2mjd$1@pingwin.acn.pl...
>
>
> --
> ...
> > > Są puszyste, jeśli rozdzieli się żółtka od białek, z białek ubije
> > > pianę i wymiesza się na końcu z ciastem.
> >
> > Jejku! przecież naleśnik _nie_ma_ być puszysty.
> > --
> > Joanna
> > http://jduszczynska.republika.pl
>
> No chyba, ze ma to byc nalesnik biszkoptowy to wtedy i owszem, nawet
> wskazane zeby byl :)
>
> Marta MJ
>


Hmmmmm a wie ktos jak zrobic nalesnikowa fasolke???? skoro juz mowa o
puszystych???:PPP


Atimka rozbawiona>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Spotkanie w Gdansku
chleb essenski
moja kolacja
Cebula
Fondue

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »