| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-06 11:24:49
Temat: kapustaMam kapuste kiszona i chcialabym przygotowac z niej surowke na obiad.
Zastanawialam sie nad taka, ktora mozna spotkac w restauracjach, tzn
zazwyczaj wystepuje w zestawie surowek. Zauwazylam w niej tylko kapuste i
koperek oraz jakis sos do tego- chyba ze smietany lub jogurtu. Czy ktos zna
przepis na taka wlasnie barowo-restauracyjna surowke? Z gory dziekuje.
Ola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-06 13:40:03
Temat: Re: kapusta
Użytkownik "Ola Mycha" <m...@n...spam> napisał w wiadomości
news:ala2qm$cfp$1@news.tpi.pl...
> Mam kapuste kiszona i chcialabym przygotowac z niej surowke na obiad.
czesc Olu
ja robie tak:
odcisnac z soku kapuste, pociac takie odcisniete cos nozem na mniejsze
kawalki, nastepnie dodaje olej - sporo, ( salatkowy, slonecznikowy- lub jaki
masz) i zwykly cukier. Pomieszac. I juz. Najsmaczniej do smazonej,
panierowanej ryby.
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |