Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kapusta

Grupy

Szukaj w grupach

 

kapusta

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-09-06 11:24:49

Temat: kapusta
Od: "Ola Mycha" <m...@n...spam> szukaj wiadomości tego autora

Mam kapuste kiszona i chcialabym przygotowac z niej surowke na obiad.
Zastanawialam sie nad taka, ktora mozna spotkac w restauracjach, tzn
zazwyczaj wystepuje w zestawie surowek. Zauwazylam w niej tylko kapuste i
koperek oraz jakis sos do tego- chyba ze smietany lub jogurtu. Czy ktos zna
przepis na taka wlasnie barowo-restauracyjna surowke? Z gory dziekuje.
Ola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-09-06 13:40:03

Temat: Re: kapusta
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Ola Mycha" <m...@n...spam> napisał w wiadomości
news:ala2qm$cfp$1@news.tpi.pl...
> Mam kapuste kiszona i chcialabym przygotowac z niej surowke na obiad.

czesc Olu

ja robie tak:
odcisnac z soku kapuste, pociac takie odcisniete cos nozem na mniejsze
kawalki, nastepnie dodaje olej - sporo, ( salatkowy, slonecznikowy- lub jaki
masz) i zwykly cukier. Pomieszac. I juz. Najsmaczniej do smazonej,
panierowanej ryby.

Jola L-L


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak "sprawic" i przygotowac osmiornice?
Jak wykorzystać?
Re: bazylia do pesto + wkupne :)
co dajecie do szaszlykow?...
:)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »