| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-05-17 17:34:34
Temat: kokosanki ale takie wilgotne w środkuJak zrobić? Mam pół kilo wiórków. Potrzebny przepis z informacją o
temperaturze pieczenia. :) W internecie i na pl.rec.kuchnia dużo takich
przepisów, ale nie wiem który lepszy. Na bazie białek bez masła czy też na
maśle i jajach (z odrobiną mąki lub bez). Tzn jak smakują jedna a jak
drugie? :) Ja wolę te wilgotne w środku. Choć na bezie też pewnie super....
no nie wiem.... Mniam...
pozdrawiam
barbarella
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-05-17 18:08:16
Temat: Re: kokosanki ale takie wilgotne w środku
Użytkownik "BarBarella" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:1c5d6$428a2b2c$540ad9bd$5391@news.chello.pl...
> Jak zrobić? Mam pół kilo wiórków. Potrzebny przepis z informacją o
> temperaturze pieczenia. :) W internecie i na pl.rec.kuchnia dużo takich
> przepisów, ale nie wiem który lepszy. Na bazie białek bez masła czy też na
> maśle i jajach (z odrobiną mąki lub bez). Tzn jak smakują jedna a jak
> drugie? :) Ja wolę te wilgotne w środku. Choć na bezie też pewnie
super....
> no nie wiem.... Mniam...
> pozdrawiam
> barbarella
Polecam kokosanki wkn http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis156.html Wychodza
zawsze i sa przepyszne :)
--
Pozdrawiam,
Atena Smolińska
"If you're not dancing, you're wasting your feet."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-05-17 19:46:16
Temat: Re: kokosanki ale takie wilgotne w środku
"Morrigan" <f...@p...onet.pl> wrote in message
news:d6dc7v$pp3$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
>
> Polecam kokosanki wkn http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis156.html
> Wychodza
> zawsze i sa przepyszne :)
>
Ha! To właśnie te chciałam zrobić :) :). Dzięki!!
No to jutro się biorę....
Tam piszą o folii aluminiowej, a ja myślę o pergaminie do pieczenia....
chyba nawet lepiej...
pozdrawiam
barbarella
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |