Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kokosanki ale takie wilgotne w środku

Grupy

Szukaj w grupach

 

kokosanki ale takie wilgotne w środku

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-05-17 17:34:34

Temat: kokosanki ale takie wilgotne w środku
Od: "BarBarella" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak zrobić? Mam pół kilo wiórków. Potrzebny przepis z informacją o
temperaturze pieczenia. :) W internecie i na pl.rec.kuchnia dużo takich
przepisów, ale nie wiem który lepszy. Na bazie białek bez masła czy też na
maśle i jajach (z odrobiną mąki lub bez). Tzn jak smakują jedna a jak
drugie? :) Ja wolę te wilgotne w środku. Choć na bezie też pewnie super....
no nie wiem.... Mniam...
pozdrawiam
barbarella


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-05-17 18:08:16

Temat: Re: kokosanki ale takie wilgotne w środku
Od: "Morrigan" <f...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "BarBarella" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:1c5d6$428a2b2c$540ad9bd$5391@news.chello.pl...
> Jak zrobić? Mam pół kilo wiórków. Potrzebny przepis z informacją o
> temperaturze pieczenia. :) W internecie i na pl.rec.kuchnia dużo takich
> przepisów, ale nie wiem który lepszy. Na bazie białek bez masła czy też na
> maśle i jajach (z odrobiną mąki lub bez). Tzn jak smakują jedna a jak
> drugie? :) Ja wolę te wilgotne w środku. Choć na bezie też pewnie
super....
> no nie wiem.... Mniam...
> pozdrawiam
> barbarella


Polecam kokosanki wkn http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis156.html Wychodza
zawsze i sa przepyszne :)

--
Pozdrawiam,
Atena Smolińska

"If you're not dancing, you're wasting your feet."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-05-17 19:46:16

Temat: Re: kokosanki ale takie wilgotne w środku
Od: "BarBarella" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Morrigan" <f...@p...onet.pl> wrote in message
news:d6dc7v$pp3$1@nemesis.news.tpi.pl...
>

>
>
> Polecam kokosanki wkn http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis156.html
> Wychodza
> zawsze i sa przepyszne :)
>

Ha! To właśnie te chciałam zrobić :) :). Dzięki!!
No to jutro się biorę....
Tam piszą o folii aluminiowej, a ja myślę o pergaminie do pieczenia....
chyba nawet lepiej...
pozdrawiam
barbarella


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Masz przewozny gril i dystrybutor piwa? Serwujesz jadlo na imprezach?
[ot] Potrzebuje rady kobiet, tu nie powinno ich brakowac [help]
Hit firmy K* - biała zasmażka :-)))
Jaki sos do gotowanych ziemniaków?
sterimar i patyczki?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »