Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kombiwar

Grupy

Szukaj w grupach

 

kombiwar

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-07-15 11:43:41

Temat: kombiwar
Od: "EuGeniusz Dębski" <e...@d...art.pl> szukaj wiadomości tego autora



Hej!
oto, co przeczytałem na liście kulinaria w dyskusji nad zaletami kombiwatu:


Najpyszniejszy wychodzi pstrąg posypany solą, pieprzem, ostra papryką,
skropiony cytryną i zawinięty w folię posmarowaną olejem, żeby się nie
przykleił. Nastawić na maxa i piec jakieś pół godziny, ostatnie 10 min przy
podziurkowanej folii, żeby był upieczony, a nie zaparzony, woda musi
odparować. Mniam. Polecam.

Wkn


Namaste!
EuGeniusz Dębski

ZAPRASZAM DO WIZYTY W: www.srebrnyglob.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kuchnia w TV
Placek drożdżowy z jagodami
galeria grupy i inne takie OT
RFD: pl.rec.robotki-reczne 2.01
RFD: pl.rec.robotki-reczne 2.0

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »