| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-09 11:37:19
Temat: kurczak w prodizuZrobilam kurczaka podzielonego na 4 czesci lub mozna udka z :
vegeta, majeranek i miod
Obsmarowac tym kolejno i do prodiza ( nie podlewac woda).
Po upieczeniu nie czuc miodu ale za to jaki smak i soczystosc....:))))
rewelacja !!!
Do tego fryty...
Mozna to posmarowac wieczorem i wstawic do lodowki na noc w worku
foliowym aby nie wymienilo sie zapachami z zawartoscia lodowki, ja to
zrobilam tuz przed wlozeniem do prodiza i tez super. Juz bez miodu nie
pieke...:)))
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-09 23:17:59
Temat: Re: kurczak w prodizu
> Zrobilam kurczaka podzielonego na 4 czesci lub mozna udka z :
> vegeta, majeranek i miod
> Obsmarowac tym kolejno i do prodiza ( nie podlewac woda).
> Po upieczeniu nie czuc miodu ale za to jaki smak i
soczystosc....:))))
Yhmmmmm.
Ja mam jeszcze druga wersje: sol, czosnek i miod. Mniam, mniam...
**********
Iwa
**********
Sent via Deja.com
http://www.deja.com/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-12 20:37:35
Temat: Re: kurczak w prodizu
Użytkownik Iwa <i...@m...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:961tr0$sao$...@n...deja.com...
>
>
> > Zrobilam kurczaka podzielonego na 4 czesci lub mozna udka z :
> > vegeta, majeranek i miod
> > Obsmarowac tym kolejno i do prodiza ( nie podlewac woda).
> > Po upieczeniu nie czuc miodu ale za to jaki smak i
> soczystosc....:))))
>
> Yhmmmmm.
> Ja mam jeszcze druga wersje: sol, czosnek i miod. Mniam, mniam...
miod, sol, sos Worcester, czosnek
Kaklucha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |