« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-07-14 14:00:43
Temat: miesoWitam
W sobote i niedziele bedziemy balowac na roczka naszej dzidzi.
Jakie najlepiej mieso przygotowac, zeby bylo na dwa dni?
Mam w planach zrobic pare mielonych, piersi z kury w panierce serowej.
Chcialabym upiec w piekarniku tez udka z kurczaka ale ostatnio mi nie
wychodz jakos nie maja smaku i niechca sie porzadnie przypiec, macie moze
jakis sprawdzony przepis na udka?
A moze polecilibyscie mi jakies inne mieso?
z gory dziekuje i pozdrawiam
--
Sabina Darek Maksio (18.o7.2oo3)
http://www.kalisz.mm.pl/~puchatki/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-07-14 15:25:00
Temat: Re: miesopuchatki wrote:
> Witam
> W sobote i niedziele bedziemy balowac na roczka naszej dzidzi.
> Jakie najlepiej mieso przygotowac, zeby bylo na dwa dni?
> Mam w planach zrobic pare mielonych, piersi z kury w panierce serowej.
> Chcialabym upiec w piekarniku tez udka z kurczaka ale ostatnio mi nie
> wychodz jakos nie maja smaku i niechca sie porzadnie przypiec, macie
> moze jakis sprawdzony przepis na udka?
> A moze polecilibyscie mi jakies inne mieso?
>
> z gory dziekuje i pozdrawiam
Witam,
Ja udka kurczaka wrzucam najpierw w bejce: oliwa, czosnek, pietruszka
zielona, seler suszony, miód, sos sojowy. Najlepiej dzień przed pieczeniem.
Są bardzo dobre i przypieczone.
Pozdrawiam
kissek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |