Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia młoda kapusta

Grupy

Szukaj w grupach

 

młoda kapusta

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-05-27 13:46:55

Temat: Re: m*oda kapusta
Od: ewa <p...@s...com.pl> szukaj wiadomości tego autora



m...@p...onet.pl wrote:

> A powiedzcie jak sobie radzicie z ..hm... no z gąsienicami, które lubią
> sobie mieszkać w m3odej kapuście? Gotujedzie kapustę w wodzie z octem czy jak?
> Ja kiedyś już ugotowa3am taka zupkę z m3odej kapusty z ...wk3adką:(
> Brrr...
>

w kapuscie jeszcze nie trafilam na takie przykre niespodzianki... za to znalazlam
w sloiku z marynowana papryka potezna biala gasienice ..:(((((

e
--
*dziwnie dziwne - zdziwil sie baranek...*
@[] @[]
'' ``
@_
@[]_}
''``
mailto:p...@s...com.pl
http://www.indukti.art.pl
GG:4474632


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-05-27 16:44:42

Temat: Re: młoda kapusta
Od: sadyl <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



"Mapet(ka)" wrote:

> O rany, to ogony tez sie je?

O rany - nie próbowała(e)ś ???
Żałuj

sadyl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-27 17:05:23

Temat: Re: młoda kapusta
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> > O rany, to ogony tez sie je?
> O rany - nie próbowała(e)ś ???

Np. krupnik na ogonach wieprzowych.

> Żałuj

No pewnie, nie wie co dobre.
;-)
--
Pozdr. Jerzy Nowak
Wawa
"Don't be fooled. If something sounds too good to be true, it probably
is."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-05-27 21:08:05

Temat: Re: m*oda kapusta
Od: "GosiaH" <g...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał
> m...@p...onet.pl wrote:
> >> Natomiast aby uniknac niespodzianek w kalafiorze, najlepiej
zanurzyc
> >> go w wodzie z lyzka octu.
> >
> > Za to mi nigdy nic takiego nie przytrafiło się w kalafiorze:)
> >
> Mnie raz. Ale tez bylo brrrrrrrrrrrrr :((((
> Nawiasem mowiac takie wspomnienie przesladuje nas potem dosc dlugo.
> barbara

I na brokuły trzeba spoglądać przez lupę.

--
Pozdrawiam GosiaH

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Eureka, czyli rewelacyjne blachy do ciasta
Wok w praktyce - dylematy
Re: oscypek
figa z makiem, z pasternakiem
gdzie trzymacie przepisy?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »