Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia odp

Grupy

Szukaj w grupach

 

odp

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-08-27 08:46:46

Temat: odp
Od: p...@p...onet.pl (p...@p...onet.pl) szukaj wiadomości tego autora

Odnośnie pierogow lubelskich zapomnialem dodać , że do farszu dodaje się
jeszcze cebulę smażoną na oleju, a więc farsz: gotowana kasza gryczana,
biały ser, cebula smażona, mięta suszona lub świeża, pieprz czarny, sól.
Niektórzy zamiast mięty dodają majeranek, ale to zupełnie zmienia smak
pierogów na inny.


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pierogi lubelskie
pozdrawiam
Ogórki po raz kolejny :))
Garnek do pieczonki
termoobieg a pieczenie ciasta

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »