« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-04-07 10:33:25
Temat: Re: panierka a'la KFC> no tak, tylko ze czesto bułkka nasiaka olejem i zamiast byc chrupka robi
> sie taka "zwykla", jak na schabowych. mozeliwe ze trzeba by uzyc np.
> rozgniecionych platkow kukurydzianych, ale trzeba by kupic tez takie
> zupelnie neutralne w smaku a o taki ciezko dzisiaj.
> no i kwestia tłuszczu. kazdy olej jednak pozostawia jakis posmak, a w
> fastfoodach tluszcz na jakim smaza jest zupelnie neutralny, a przynajmniej
> sprawia takie wrazenie. np. frytki: takie z mc donalda sa calkiem dobre i
> uwazam ze lepsze niz zrobione w domu na oleju albo mrozone z piekarnika.
> moze oni to poprostu na ceresie smaża, czy cos w tym stylu :P :)
ta wata z mcdonalda, którą oni nazywają frytkami jest dobra???
o rany... współczuję
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-04-07 15:53:51
Temat: Re: panierka a'la KFC> tłuszcz palmowy. Można kupić tłuszcz do frytownicy, jest neutralny w
> smaku i zapachu, o ole go od czasu do czasu zmienisz.
>
> Waldek
o taka wlasnie mi odpowiedz chodzilo
dzieki wielkie
pozdrawiam
:)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |