Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pasta curry nie proszek

Grupy

Szukaj w grupach

 

pasta curry nie proszek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-12 23:30:19

Temat: Re: pasta curry nie proszek
Od: "news.onet.pl" <e...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Wlasnie! Czy ktos wie, gdzie w naszym pieknym kraju mozna dostac maslo
> orzechowe?
> Shrek

A ja myslalam ze sprawe ulatwie podajac dodac maslo orzechowe ;-)
bo wlasciwie powinno sie wziac ze 2-3 lyzki posiekanych / tluczonych
orzechow (nie solonych), podpiec je na goracej patelni (mieszajac caly czas
zeby sie nie przypalily za bardzo), az nabiora lekko brazowego koloru,
i takie palone kawaleczki orzechow dodac do tego sosu o ktorym pisalam.

emc




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Prażona cebula
Krem! - Ratunku
Re: Mikrofalówka
duszenie mięsa
[OT] Kuchenne czasopisma

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »