« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-01-31 06:19:08
Temat: Re: pasta poradyKrysia Thompson wrote:
>On 30 Jan 2006 23:50:24 +0100, t...@g...pl (Kot) wrote:
>
>
>
>>Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>>
>>
>>
>
>
>
>>Kot, korzystajac z dobrodziejstw chinskiego nowego roku i promocji na
>>chinszczyzne w supermarkietach (na obiad mialam sushi, na kolacje sama
>>zrobilam krewetki smazone z roznosciami, a w lodowce czekaja nemy i te
>>takie sakiewkowate, biale pierozki, nazwa mi umknela chwilowo... To juz
>>na jutro, chociaz chetnie bym i teraz wsunela... badz rozsadny Kocie, o
>>tej porze nie nalezy jadac...)
>>
>>
>>
>>
>sushi chinskie jest?
>
>
Tego do konca nie wiem, ale nowy rok jest chinski, a w sklepach
sprzedaja sushi, wyciagnelam zbyt daleko idace wnioski ???
Kot
____________________________________________________
_______
Win a BlackBerry device from O2 with Yahoo!. Enter now.
http://www.yahoo.co.uk/blackberry
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-01-31 06:21:11
Temat: Re: pasta poradyKonrad Kosmowski wrote:
>Sorry... Ble. Czemu nie zrobisz ze świeżych (no bardziej niż fix)
>warzyw? Np.: ^^^^^^^^^^
>
>- 3x puszka pomidorów w cząstkach
>- 1x kartonik przecieru pomidorowego
>
>
rechu rechu rech ;)))
Kot
____________________________________________________
_______
To help you stay safe and secure online, we've developed the all new Yahoo! Security
Centre. http://uk.security.yahoo.com
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2006-01-31 07:12:10
Temat: Re: pasta poradyKonrad Kosmowski napisał(a):
> Sorry... Ble. Czemu nie zrobisz ze świeżych (no bardziej niż fix)
> warzyw? Np.:
>
> - 3x puszka pomidorów w cząstkach
> - 1x kartonik przecieru pomidorowego
?!
To mialo byc spaghetti po bolonsku, a nie pomidorowo z makaronem ;]
Pozdr,
blue
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2006-01-31 08:18:58
Temat: Re: pasta poradyOn Tue, 31 Jan 2006 08:12:10 +0100, bluescreen <b...@w...pl>
wrote:
>Konrad Kosmowski napisał(a):
>
>> Sorry... Ble. Czemu nie zrobisz ze świeżych (no bardziej niż fix)
>> warzyw? Np.:
>>
>> - 3x puszka pomidorów w cząstkach
>> - 1x kartonik przecieru pomidorowego
>
>?!
>To mialo byc spaghetti po bolonsku, a nie pomidorowo z makaronem ;]
>
>Pozdr,
>
>blue
Prawdziwe bolonskie nie mialo pomidorow w ogole....ale to w
zamierzchlych czasach, teraz ludzie sie zepsuli, ragu robia bez
watrobki a ino z pomidorami...do czego to, panie dzieju, doszlo
:PPP
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2006-01-31 12:55:47
Temat: Re: pasta porady** Kot, 2006-01-31 07:21:
>> Sorry... Ble. Czemu nie zrobisz ze świeżych (no bardziej niż fix)
>> warzyw? Np.: ^^^^^^^^^^
>> - 3x puszka pomidorów w cząstkach
>> - 1x kartonik przecieru pomidorowego
> rechu rechu rech ;)))
Heh. W zimie to w sumie te pomidory z puszki są lepsze od tego
szklarniowego plastiku. :\
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2006-01-31 14:33:22
Temat: Re: pasta poradyOn 31 Jan 2006 01:32:15 -0800, "duck.d.duck"
<d...@g...com> wrote:
>no to w jakies bardzo innej bolonii bylas. odmian jest multum (btw
>ragu to nie to samo sos bolonski), i np. watróbka bardzo rzadko jest
>"standardem".
ragu jest niejako podstawwowym sosem d makaronu (haha, zaraz razy
pojda na moje plecy, haha), watrobka, zauwaz, napisalam byla nie
jest, a tu zaraz wyleca przepisy na sos "bolonski" ze
wszystkiego, wiec z mojej strony byla to jedynie malutka
prowokacja, tak sobie, dla zabawy :P
pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2006-01-31 15:38:03
Temat: Re: pasta poradyKonrad Kosmowski wrote:
>** Kot, 2006-01-31 07:21:
>
>
>
>>>Sorry... Ble. Czemu nie zrobisz ze świeżych (no bardziej niż fix)
>>>warzyw? Np.: ^^^^^^^^^^
>>>- 3x puszka pomidorów w cząstkach
>>>- 1x kartonik przecieru pomidorowego
>>>
>>>
>
>
>
>>rechu rechu rech ;)))
>>
>>
>
>Heh. W zimie to w sumie te pomidory z puszki są lepsze od tego
>szklarniowego plastiku. :\
>
>
>
Wiem i tez zima stosuje zapuszkowane pomidory, tylko rozsmieszyl mnie
kontrast miedzy zdaniem wprowadzajacym i przepisem ;)
Kot i lody waniliowe z karmelem o orzechami pekan(owymi?)
____________________________________________________
_______
Win a BlackBerry device from O2 with Yahoo!. Enter now.
http://www.yahoo.co.uk/blackberry
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2006-01-31 23:33:31
Temat: Re: pasta poradyOn 31 Jan 2006 07:19:08 +0100, t...@g...pl (Kot) wrote:
>>>
>>>
>>sushi chinskie jest?
>>
>>
>Tego do konca nie wiem, ale nowy rok jest chinski, a w sklepach
>sprzedaja sushi, wyciagnelam zbyt daleko idace wnioski ???
>
>Kot
>
hrehrehre...pytanie podchwytliwe...
;-PPP
Art(Gruby)
"Abyssus abyssum invocat"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2006-02-01 09:54:33
Temat: Re: pasta poradyrina napisał(a):
[...]
> rurki nigdy nie beda spaghetti bo nie maja odpowiedniego kształtu :p
Kup spaghetti np. Primo Gusto No 5 a się zdziwisz.
:-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2006-02-01 14:33:20
Temat: Re: pasta poradyJerzy Nowak napisal(a):
>> rurki nigdy nie beda spaghetti bo nie maja odpowiedniego kształtu :p
>
> Kup spaghetti np. Primo Gusto No 5 a się zdziwisz.
> :-)
Też się na nie nacięłam :)
Ania
--
******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648*******
*************************www.madej.master.pl ************************
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone możliwości
regeneracyjne."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |