« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-06-05 12:33:53
Temat: pesto rukolaNabyłam je przez pomyłkę. Obok siebie w takich samych słoiczkach stało pesto
genovese i rukola. To jest gorzkie i w ogóle niedobre. Ale mały słoiczek
kosztował 13 zł i szkoda mi wyrzucić. Co z tego można zrobić?
Pozdrawiam - Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-06-05 14:24:32
Temat: Re: pesto rukolaOn Sun, 5 Jun 2005 14:33:53 +0200, "batory"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>Naby?am je przez pomy?k?. Obok siebie w takich samych s?oiczkach sta?o pesto
>genovese i rukola. To jest gorzkie i w ogóle niedobre. Ale ma?y s?oiczek
>kosztowa? 13 z? i szkoda mi wyrzuci?. Co z tego mo?na zrobi??
>Pozdrawiam - Agnieszka
>
podwoic pojemnosc poprzez dodanie bazylii, pietruszki , nawet
szpinaku zmiksowanego, posiekanego, utluczonego w mozdzierzu,
pinie, czosnek i parmezan...ja tez mam rocolette i tez mi srednio
pasuje, wiec ja podrobilam na sowja modle a la w/w
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |