Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pierś/filet

Grupy

Szukaj w grupach

 

pierś/filet

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-01-06 14:13:12

Temat: pierś/filet
Od: "marcin" <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

pierś/filet z kurczaka
podobno żadna nowość, ale żeby wyglądało lepiej
należy:
zrobić niejako 2 filety - mały "wchodzi" w większy
mały obtaczamy w oliwie (może dać czosnku ? :)
i w zielenine, pakujemy w duży i owijamy
duży obkładamy plasterkami czegoś (tajemnica,
jak dla mnie pomarańcza z marchewką ;)
folia piekarnik małe ziemniaczki z łyżki do lodów
(młode to nie były)
dziś zasmakowane, ciekawe
osobiście stestuję wersję z czosnkiem i ziólkami
na patelni (smażono-duszoną)
smacznego


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Bulki /przepis???/
sushi?
1001 pomyslow na kluchy
w temacie kuchni tajskiej ?
czy wok tylko do chinszczyzny?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »