Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pigwa

Grupy

Szukaj w grupach

 

pigwa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 9


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-10-22 15:30:18

Temat: pigwa
Od: tomasoburkaso <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

zamierzam zasypac cukrem, może częśc do spirytu,
pytanie brzmi:
w jakim celu obieramy pigwę? skórka zdaje się zawierac wiele aromatu!

tomaso

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-10-22 19:31:53

Temat: Re: pigwa
Od: "Fesiek" <F...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> w jakim celu obieramy pigwę? skórka zdaje się zawierac wiele aromatu!

Dla mnie skórka tez wydaje sie baaardzo aromatyczna i po co ją obierać. Po
prostu pokroic w plasterki i ciach do cukru. Jak puści soczek to można pić z
herbatką albo zrobić ze spirytuskiem i pycha naleweczka, tylko taki warunek
ta nalewka musi sie przestać trochę.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-10-22 19:53:01

Temat: Re: pigwa
Od: "@nn" <ann@post> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Fesiek" <F...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dje40r$lf2$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Jak puści soczek to można pić z
> herbatką albo zrobić ze spirytuskiem i pycha naleweczka, tylko taki
> warunek
> ta nalewka musi sie przestać trochę.
>
>
OŻeszQrnaJegoMać!!!! O_o
--
***********e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ***********
******************** www.madej.master.pl ********************
"Kto nie ma szczęścia w kartach, ten nie ma pieniędzy na miłość."



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-10-22 20:12:25

Temat: Re: pigwa
Od: BasiaBjk <b...@q...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik @nn napisał:
>>Jak puści soczek to można pić z
>>herbatką albo zrobić ze spirytuskiem i pycha naleweczka, tylko taki
>>warunek
>>ta nalewka musi sie przestać trochę.
>>
>>
>
> OŻeszQrnaJegoMać!!!! O_o

A cio? Nie lubis nalewusi?
--
pa, BasiaBjk

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2005-10-22 21:28:01

Temat: Re: pigwa
Od: "Fesiek" <F...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



> OŻeszQrnaJegoMać!!!! O_o

no to ja tu piszę fajny przepisik na super nastrój a Ty nie chcesz spróbować
(nie wiem o co chodzi ci) w pytkę napitku.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2005-10-22 22:27:06

Temat: Re: pigwa
Od: "@nn" <ann@post> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Fesiek" <F...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:djeaqi$g0k$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>
>> OŻeszQrnaJegoMać!!!! O_o
>
> no to ja tu piszę fajny przepisik na super nastrój a Ty nie chcesz
> spróbować
> (nie wiem o co chodzi ci) w pytkę napitku.
>
Tamto było dobre, ale widzę, że się rozkręcasz i to jest jeszcze lepsze
:)
Tylko na litość boską wytłumacz mi co to znaczy: nie chcesz spróbować w
pytke napitku??? Bo ani cholery nie kapuje o co biega... :)
Ania
--
***********e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ***********
******************** www.madej.master.pl ********************
Dla takiego wczoraj, jakie będziemy mieć jutro - warto żyć!


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2005-10-23 10:54:02

Temat: Re: pigwa
Od: tomasoburkaso <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Fesiek napisał:
>>w jakim celu obieramy pigwę? skórka zdaje się zawierac wiele aromatu!
>
>
> Dla mnie skórka tez wydaje sie baaardzo aromatyczna i po co ją obierać. Po
> prostu pokroic w plasterki i ciach do cukru. Jak puści soczek to można pić z
> herbatką albo zrobić ze spirytuskiem i pycha naleweczka, tylko taki warunek
> ta nalewka musi sie przestać trochę.

Mnie się podobnie wydaje. Zatem ze skórką do cukru zapodaje.

tomaso

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2005-10-23 13:40:00

Temat: Re: pigwa
Od: "Fesia" <b...@c...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Tamto było dobre, ale widzę, że się rozkręcasz i to jest jeszcze lepsze
> :)
> Tylko na litość boską wytłumacz mi co to znaczy: nie chcesz spróbować w
> pytke napitku??? Bo ani cholery nie kapuje o co biega... :)

Sorry za zwroty ale jak coć jest "w pytkę" tzn. że coś jest baardzo dobre,
pyszne niepowtarzalnie. Ale każdy ma swój gust i smak i może każdemu inaczej
smakować.
Tak na marginesie to ja byłam Fesiek ale już jestem sobą techniczne
problemy.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2005-10-24 20:10:57

Temat: Re: pigwa
Od: "@nn" <ann@post> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Fesia" <b...@c...onet.pl> napisał w wiadomości
news:djivqa$5le$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Tak na marginesie to ja byłam Fesiek ale już jestem sobą techniczne
> problemy.
>
Gratuluję udanej operacji :)), będzie co opijać tą nalewką:PP
Ania
--
***********e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ***********
******************** www.madej.master.pl ********************
Seks jest jedną z dziewięciu rzeczy potrzebnych do reinkarnacji,
pozostałe osiem nie ma znaczenia.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kabaczek marynowany jak?
Cebulniki z drożdżami_HELP
jaka to przyprawa- kuchnia indyjska
Scotch Whisky
Lśniąca skórka chleba - pytanie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »