Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia podziekowania dla Pana Aleksandra

Grupy

Szukaj w grupach

 

podziekowania dla Pana Aleksandra

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-06 14:32:37

Temat: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "szamani" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej.
zrobilam to dla mojej rodziny i znajomych,
i stalo sie to przebojem wieczoru,
wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,
pyszny

dziekuje i pozdrawam
justyna



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-06 15:03:05

Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik szamani <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9d3ng4$m60$...@o...ict.pwr.wroc.pl...

> wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,

Justynko, czy Ty bylas na imprezie u Krychy?:)))
sorki, nie moglam sie powstrzymac:))

Jola L-L


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-06 17:47:59

Temat: Odp: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "szamani" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


>
> Justynko, czy Ty bylas na imprezie u Krychy?:)))
> sorki, nie moglam sie powstrzymac:))
>
> Jola L-L
a co nigdy nie jadlas krychego indyka? :)))
wysmienity, polecam
j.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-07 08:12:17

Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "Ana" <a...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej.
> zrobilam to dla mojej rodziny i znajomych,
> i stalo sie to przebojem wieczoru,
> wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,
> pyszny
>
> dziekuje i pozdrawam
> justyna
>
>
Chyba przegapiłam - kiedy było i pod jakim tytułem?
Albo - jak masz pod ręką - prześlij mi na priva - please ...
Z góry dzięki
Pozdrawiam
AniaK




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-07 13:42:42

Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "Ewa T." <e...@p...com> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Ana" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9d5lgr$27ie$1@news2.ipartners.pl...
> Użytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> > chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie
jogurtowej.

Czy moglabys przypomniec ten przepis? Dziekuje z gory.
Ewa T.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-09 08:00:36

Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Ana <a...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych n
apisał:9d5lgr$27ie$...@n...ipartners.pl...
> Użytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> > chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej
.
> > dziekuje i pozdrawam
> > justyna

> Chyba przegapiłam - kiedy było i pod jakim tytułem?
> Z góry dzięki
> Pozdrawiam
> AniaK

a ja znalazlam pod data 10 kwiecien:

autorem jest Alex

Piers indyka w marynacie jogurtowej
Jedna piers indyka ok1kg, pudelko 200g jogurtu(bakomy)
sok z 2 cytryn ok.10 L, 150 ml oleju slonecznikowego, 4z
czosnku, 2 l papryki, 2l kminku rzymskiego, 1l kurkumy,
1/2l imbiru, 1L soli. Mieszamy dokladnie skladniki , piers kroimy na
5-6 porcji kazda lekko nacinamy i ukladamy w marynacie na 24 godziny
pieczemy ok 20 min na silnie rozgrzanym grillu, nalezy jednak zachowac
pewna odleglosc od zaru poniewaz latwo sie przypala

Ł=łyżka ł=łyżeczka z=ząbek
pozdr.Alex

kopistka:))-
a nie kopystka:) Jola L-L



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-13 13:54:00

Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Od: "Ewa T." <e...@p...com> szukaj wiadomości tego autora

> autorem jest Alex
>
> Piers indyka w marynacie jogurtowej

Zamarynowalam w ten sposob kurczaka i upieklam go w naczyniu
zaroodpornym. Byl wspanialy.
Ja tez dziekuje za ten przepis.
Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

KFC i twister
petits oignons blancs (cebulki)
zupa czosnkowa
watrobki drobiowe wykwintnie - prosba o przepis
Re: granola? co to?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »