| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-05-06 14:32:37
Temat: podziekowania dla Pana Aleksandrachcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej.
zrobilam to dla mojej rodziny i znajomych,
i stalo sie to przebojem wieczoru,
wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,
pyszny
dziekuje i pozdrawam
justyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-05-06 15:03:05
Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Użytkownik szamani <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9d3ng4$m60$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
> wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,
Justynko, czy Ty bylas na imprezie u Krychy?:)))
sorki, nie moglam sie powstrzymac:))
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-06 17:47:59
Temat: Odp: podziekowania dla Pana Aleksandra
>
> Justynko, czy Ty bylas na imprezie u Krychy?:)))
> sorki, nie moglam sie powstrzymac:))
>
> Jola L-L
a co nigdy nie jadlas krychego indyka? :)))
wysmienity, polecam
j.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-07 08:12:17
Temat: Re: podziekowania dla Pana AleksandraUżytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej.
> zrobilam to dla mojej rodziny i znajomych,
> i stalo sie to przebojem wieczoru,
> wyszedl (indyk) bardzo delikatny i krychy,
> pyszny
>
> dziekuje i pozdrawam
> justyna
>
>
Chyba przegapiłam - kiedy było i pod jakim tytułem?
Albo - jak masz pod ręką - prześlij mi na priva - please ...
Z góry dzięki
Pozdrawiam
AniaK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-07 13:42:42
Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Użytkownik "Ana" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9d5lgr$27ie$1@news2.ipartners.pl...
> Użytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> > chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie
jogurtowej.
Czy moglabys przypomniec ten przepis? Dziekuje z gory.
Ewa T.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-09 08:00:36
Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra
Użytkownik Ana <a...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych n
apisał:9d5lgr$27ie$...@n...ipartners.pl...
> Użytkownik "szamani" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:9d3ng4$m60$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> > chcialabym podziekowac za przepis na piers z indyka w zalewie jogurtowej
.
> > dziekuje i pozdrawam
> > justyna
> Chyba przegapiłam - kiedy było i pod jakim tytułem?
> Z góry dzięki
> Pozdrawiam
> AniaK
a ja znalazlam pod data 10 kwiecien:
autorem jest Alex
Piers indyka w marynacie jogurtowej
Jedna piers indyka ok1kg, pudelko 200g jogurtu(bakomy)
sok z 2 cytryn ok.10 L, 150 ml oleju slonecznikowego, 4z
czosnku, 2 l papryki, 2l kminku rzymskiego, 1l kurkumy,
1/2l imbiru, 1L soli. Mieszamy dokladnie skladniki , piers kroimy na
5-6 porcji kazda lekko nacinamy i ukladamy w marynacie na 24 godziny
pieczemy ok 20 min na silnie rozgrzanym grillu, nalezy jednak zachowac
pewna odleglosc od zaru poniewaz latwo sie przypala
Ł=łyżka ł=łyżeczka z=ząbek
pozdr.Alex
kopistka:))-
a nie kopystka:) Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-05-13 13:54:00
Temat: Re: podziekowania dla Pana Aleksandra > autorem jest Alex
>
> Piers indyka w marynacie jogurtowej
Zamarynowalam w ten sposob kurczaka i upieklam go w naczyniu
zaroodpornym. Byl wspanialy.
Ja tez dziekuje za ten przepis.
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |