| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-10-08 16:26:19
Temat: powidła i cukier???Wlasnie koncze robic powidla -
sa juz geste, pyszne i slodkie bez cukru.
I mam pytanie, czy musze dodawac cukier?? - czy jak takie
wloze do sloiczkow i spasteryzuje, to sie nie popsuja???
Pozdrawiam
Fiora
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-10-08 17:11:49
Temat: Re: powidła i cukier???> Wlasnie koncze robic powidla -
> sa juz geste, pyszne i slodkie bez cukru.
> I mam pytanie, czy musze dodawac cukier?? - czy jak takie
> wloze do sloiczkow i spasteryzuje, to sie nie popsuja???
Nie popsują się. To wspaniale, że udało Ci sie dostać takie śliwki, które nie
potrzebują cukru. Jeszcze jeśli są to węgierki, to masz prawdziwe powidła.
pozazdrościć:)))
Michał
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-10-08 17:54:30
Temat: Re: powidła i cukier???Dzieki za informacje.
I rzeczywiscie, udalo mi sie kupic male slodkie
wegierki "starego" typu. Szybciutko odparowaly,
mało wody - super. Juz je z rondla wszyscy podjadają....
Pozdrawiam
Fiora
>
> Nie popsują się. To wspaniale, że udało Ci sie dostać takie śliwki, które
nie
> potrzebują cukru. Jeszcze jeśli są to węgierki, to masz prawdziwe powidła.
> pozazdrościć:)))
>
> Michał
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-10-10 11:14:11
Temat: Re: powidła i cukier???Fiora wrote:
> Wlasnie koncze robic powidla -
> sa juz geste, pyszne i slodkie bez cukru.
> I mam pytanie, czy musze dodawac cukier??
Nie.
- czy jak takie
> wloze do sloiczkow i spasteryzuje, to sie nie popsuja???
Nie po raz drugi :)
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |