Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia problem z biszkoptem

Grupy

Szukaj w grupach

 

problem z biszkoptem

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 6


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2008-03-22 21:24:14

Temat: problem z biszkoptem
Od: <r...@n...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam,
czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((

pozdr
Aneta


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2008-03-22 21:34:55

Temat: Re: problem z biszkoptem
Od: "@nn" <a...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

r...@n...pl pisze:
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
>
Zaraz po wyjęciu z piekarnika rabnij nim o podłogę tak mniej/wiecej z
wys. 1 m. - nie upadnie, nie żartuję.
Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2008-03-23 06:19:43

Temat: Re: problem z biszkoptem
Od: "GiveMeHugInc." <t...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

kucharze jajcarze :-)
ps. nawal co niemiara proszku do pieczenia
to nie opadnie

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2008-03-23 11:43:03

Temat: Re: problem z biszkoptem
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik <r...@n...pl> napisał w wiadomości
news:fs3tgc$ev9$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((

Ja zawsze piekę z przepisu Magdaleny Bassett i nigdy biszkopt nie opadł.
Nigdy nie rzucam nim o ziemię...

Pozdrawiamy
Barbara, Marysia i Ktoś


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2008-03-24 11:36:07

Temat: Re: problem z biszkoptem
Od: Ewa P-G <e...@a...nie.istnieje.pl> szukaj wiadomości tego autora

r...@n...pl pisze:
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((

na Twoim miejscu nie spieszyłabym się tak z wyjmowaniem go z piekarnika.
Ja otwieram drzwiczki, wyłączam grzanie i daje mi trochę czasu aby
"doszedł do siebie" ;)


Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2008-03-24 16:25:07

Temat: Re: problem z biszkoptem
Od: "@nn" <a...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Barbara K. pisze:
> Użytkownik <r...@n...pl> napisał w wiadomości
> news:fs3tgc$ev9$1@atlantis.news.neostrada.pl...
>> Witam,
>> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
>> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
>
> Ja zawsze piekę z przepisu Magdaleny Bassett i nigdy biszkopt nie opadł.
> Nigdy nie rzucam nim o ziemię...

A ja zawsze piekę ze swojego, zawsze rzucam i też nigdy nie upadł ;)
Mój jest lepsiejszy od Twojego :P
Pozdrówki Ania

--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Przepis na kurczaka Wielkanocnego
sos rybny
Re: Ogłaszam świateczny konkurs
co z biala kielbasa?
Krem budyniowy do karpatki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »