| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-03-22 21:24:14
Temat: problem z biszkoptemWitam,
czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
pozdr
Aneta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-03-22 21:34:55
Temat: Re: problem z biszkoptemr...@n...pl pisze:
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
>
Zaraz po wyjęciu z piekarnika rabnij nim o podłogę tak mniej/wiecej z
wys. 1 m. - nie upadnie, nie żartuję.
Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2008-03-23 06:19:43
Temat: Re: problem z biszkoptemkucharze jajcarze :-)
ps. nawal co niemiara proszku do pieczenia
to nie opadnie
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2008-03-23 11:43:03
Temat: Re: problem z biszkoptemUżytkownik <r...@n...pl> napisał w wiadomości
news:fs3tgc$ev9$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
Ja zawsze piekę z przepisu Magdaleny Bassett i nigdy biszkopt nie opadł.
Nigdy nie rzucam nim o ziemię...
Pozdrawiamy
Barbara, Marysia i Ktoś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2008-03-24 11:36:07
Temat: Re: problem z biszkoptemr...@n...pl pisze:
> Witam,
> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
na Twoim miejscu nie spieszyłabym się tak z wyjmowaniem go z piekarnika.
Ja otwieram drzwiczki, wyłączam grzanie i daje mi trochę czasu aby
"doszedł do siebie" ;)
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2008-03-24 16:25:07
Temat: Re: problem z biszkoptemBarbara K. pisze:
> Użytkownik <r...@n...pl> napisał w wiadomości
> news:fs3tgc$ev9$1@atlantis.news.neostrada.pl...
>> Witam,
>> czy ktoś zna dobry sposób na to żeby biszkopt po upieczrniu nie opadł.
>> Próbowałam już kilka sposobów, zawsze ładnie wyrośnie a potem opada:((((
>
> Ja zawsze piekę z przepisu Magdaleny Bassett i nigdy biszkopt nie opadł.
> Nigdy nie rzucam nim o ziemię...
A ja zawsze piekę ze swojego, zawsze rzucam i też nigdy nie upadł ;)
Mój jest lepsiejszy od Twojego :P
Pozdrówki Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |