| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-01-18 14:40:11
Temat: Re: problem z kaczkaUżytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:csj4ef$4nn$1@inews.gazeta.pl...
> A czy pieczesz w brytfanie pod przykryciem?
Nie tyle pod przykryciem ile pod folia aluminiowa. Probowalam tez bez folii
ale rowniez nie wyszlo...
Moze powinnam ta kaczke w czyms zamarynowac przez dluzszy czas przed
pieczeniem...
Pzdr. Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-01-18 14:48:05
Temat: Re: problem z kaczka... napisał(a):
> Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:csj4ef$4nn$1@inews.gazeta.pl...
>> A czy pieczesz w brytfanie pod przykryciem?
>
> Nie tyle pod przykryciem ile pod folia aluminiowa. Probowalam tez bez
> folii ale rowniez nie wyszlo...
>
> Moze powinnam ta kaczke w czyms zamarynowac przez dluzszy czas przed
> pieczeniem...
>
> Pzdr. Magda
===
Radziłbym jednak włożyć ją do brytfanny. Folia jej nie zastąpi. Wszystko co
pisałaś o twardym i suchym mięsie ma swoją przyczynę.
waldek
P.S "Pan kucharz kaczkę starannie
piekł, jak należy w brytfannie"
===
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |