Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia problem z kaczka

Grupy

Szukaj w grupach

 

problem z kaczka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-01-18 14:40:11

Temat: Re: problem z kaczka
Od: "..." <n...@m...maila> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:csj4ef$4nn$1@inews.gazeta.pl...
> A czy pieczesz w brytfanie pod przykryciem?

Nie tyle pod przykryciem ile pod folia aluminiowa. Probowalam tez bez folii
ale rowniez nie wyszlo...

Moze powinnam ta kaczke w czyms zamarynowac przez dluzszy czas przed
pieczeniem...

Pzdr. Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2005-01-18 14:48:05

Temat: Re: problem z kaczka
Od: "waldek" <x...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

... napisał(a):
> Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:csj4ef$4nn$1@inews.gazeta.pl...
>> A czy pieczesz w brytfanie pod przykryciem?
>
> Nie tyle pod przykryciem ile pod folia aluminiowa. Probowalam tez bez
> folii ale rowniez nie wyszlo...
>
> Moze powinnam ta kaczke w czyms zamarynowac przez dluzszy czas przed
> pieczeniem...
>
> Pzdr. Magda
===
Radziłbym jednak włożyć ją do brytfanny. Folia jej nie zastąpi. Wszystko co
pisałaś o twardym i suchym mięsie ma swoją przyczynę.

waldek

P.S "Pan kucharz kaczkę starannie
piekł, jak należy w brytfannie"
===

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pomocy dla poczatkujacej w kuchni
Instrukcja obsługi automatu do chleba
Galareta
test
menu na chrzciny

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »