Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia przefiltrowanie oleju

Grupy

Szukaj w grupach

 

przefiltrowanie oleju

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-08-24 12:28:34

Temat: przefiltrowanie oleju
Od: "Radek" <r...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

W kuchni chińskiej bardzo często wlewa się np. 1/2 woka oleju. W książce z
przepisami napisali że ten olej można przfiltrować i nadaje się do ponownego
użycia. Czy ktoś z was przefiltrowuje olej i ewentualnie przez co - tego już
nie napisali :-) Czy olej po takiej filtracji nie zachowuje smaku
poprzedniej potrawy?

Radek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

co z bakłażanów?
Smakowitość 2002 i insze różności [ogłoszenie reklamowe bezpłatne] MniamMniam.pl
brokuly a robaczki:-))
tasaki - różnice
Miary - ile co wazy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »