Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pstrąg- jak zrobić chrupiącą skórkę?

Grupy

Szukaj w grupach

 

pstrąg- jak zrobić chrupiącą skórkę?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-02-26 14:15:24

Temat: pstrąg- jak zrobić chrupiącą skórkę?
Od: "A." <a...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie!
właśnie piekłam pstrąga w piekarniku wedle przepisu:
posmarować roztopionym masłem calego i wewnątrz posolic popieprzyć do środka
wsadzić pietruszkę i piec w rynience przygotowanej z folii aluminiowej i tu
mam problem: zawinąć go całego w folię czy zrobić tylko taka podstawkę??
Przepis obiecuje chrupiącą skórkę , a wcale taka nie wyszła, wręcz
odwrotnie, przykryłam go tak do połowy folią reszta odkryta al emoże trzeba
byłao go zawinąc cąłkiem?
Dziekuję za sugestie
Pozdrawiam
A.



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

przepis na ciasto biszkoptowe
coś z lina
Puchatkowe ciasteczka - nie wyszły :((
musztarda DIJON
Jak zrobić żółty ser?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »