| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-29 23:23:04
Temat: quesadilla i dodatkihej
jestem tu po raz pierwszy i juz zaluje ze dopiero teraz wpadlem, dzien dobry
wszystkim
a teraz mam pytanko od razu, przyjechalem do polski i naszla mnie nieziemska
ochota na quesadille z kurczakiem albo jakims indykiem, powiedzcie mi,
jakiego polskiego ogolnie dostepnego sera uzywac mozna do niej? w koncu nie
bardzo wiem, co jest takiego, zeby ser sie zdazyl stopic, a nie przypalic, a
tortilla nie spalila
pewnie pierwsza i tak mi wyjdzie do p***, temperatura w C nie w F (no dobra
tlumacze sie, bo zlej baletnicy hihi), pocieszam sie ze przynajmniej na
guacamole jeszcze sie nigdy nie zawiodlem wiec mnie wystarczy samo zielone z
jakimis chipsami w ostatecznosci, ale nie chce sie zblaznic przed rodzinka,
a w zasadzie to chcialbym im po prostu dac posmakowac moje ulubione danie,
byloby fajnie gdyby ich tak od razu nie odrzucilo hehs
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-29 23:57:21
Temat: Re: quesadilla i dodatki
> przyjechalem do polski
Chyba baaardzo długo musiało cię nie być w kraju i jak dobrze musiało ci tam
być skoro piszesz Polski z małej litery!!! WSTYD!!!!
Dysia
przygryzająca nerwowo wargi na rzołtka,ale teraz już mocno zdenerwowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-30 00:05:03
Temat: Re: quesadilla i dodatki
Użytkownik "Dysia_Te" <d...@o...pl> napisał w wiadomości
news:as8v0j$ev7$1@news.tpi.pl...
>
> > przyjechalem do polski
>
> Chyba baaardzo długo musiało cię nie być w kraju i jak dobrze musiało ci
tam
> być skoro piszesz Polski z małej litery!!! WSTYD!!!!
>
> Dysia
> przygryzająca nerwowo wargi na rzołtka,ale teraz już mocno zdenerwowana
czy toja jestem powodem zdenerwowania? ups, przepraszam, a pisze z malej
litery nie dlatego, ze mam jakas dziwna maniere, albo cierpie na syndrom
"wiecie a tam to jest zupeeeeeeelnie inaczej", tak mi sie jakos z malej
zawsze wszystko pisze i do tego bez polskich liter
do twojego rzoltka tez moznaby bylo sie przyczepic ;))) - aha i nie pisz ze
specjalnie tak piszesz, bo przeciez ja nic nie mowie hihi
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-30 00:15:41
Temat: Re: quesadilla i dodatki
> czy toja jestem powodem zdenerwowania? ups, przepraszam, a pisze z malej
> litery nie dlatego, ze mam jakas dziwna maniere, albo cierpie na syndrom
> "wiecie a tam to jest zupeeeeeeelnie inaczej", tak mi sie jakos z malej
> zawsze wszystko pisze i do tego bez polskich liter
przyczepiłam się, bo tak mi jakoś żyłka patriotyczna zagrała ;) też byłam
kiedyś zagranicą i nie zauważyłam, żeby ktokolwiek gdziekolwiek pisał nazwę
swego kraju z małej litery...no dobra..już się nie będę czepiać...
> do twojego rzoltka tez moznaby bylo sie przyczepic ;))) - aha i nie pisz
ze
> specjalnie tak piszesz, bo przeciez ja nic nie mowie hihi
gdybyś czytał posty na pewno byś się nie przyczepił
Baaardzo nocne i zaziewane pozdrowienia
Dysia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-30 00:42:25
Temat: Re: quesadilla i dodatkiFrom: "Dysia_Te" <d...@o...pl>
> przyjechalem do polski
Chyba baaardzo długo musiało cię nie być w kraju i jak dobrze musiało ci tam
być skoro piszesz Polski z małej litery!!! WSTYD!!!!
Dysia
przygryzająca nerwowo wargi na rzołtka,ale teraz już mocno zdenerwowana
>>>>>>>>>
???
czym tak naprawde chcialas sie pochwalic? czyli konkretyzujac - znajomoscia czego?
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.423 / Virus Database: 238 - Release Date: 2002.11.27
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-30 19:13:43
Temat: Re: quesadilla i dodatki
Użytkownik "blinko" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
news:as8ssu$ggf$1@news.gazeta.pl...
> hej
> jestem tu po raz pierwszy i juz zaluje ze dopiero teraz wpadlem, dzien
dobry
> wszystkim
> a teraz mam pytanko od razu, przyjechalem do polski i naszla mnie
nieziemska
> ochota na quesadille z kurczakiem albo jakims indykiem, powiedzcie mi,
> jakiego polskiego ogolnie dostepnego sera uzywac mozna do niej? w koncu
nie
> bardzo wiem, co jest takiego, zeby ser sie zdazyl stopic, a nie przypalic,
a
> tortilla nie spalila
> pewnie pierwsza i tak mi wyjdzie do p***, temperatura w C nie w F (no
dobra
> tlumacze sie, bo zlej baletnicy hihi), pocieszam sie ze przynajmniej na
> guacamole jeszcze sie nigdy nie zawiodlem wiec mnie wystarczy samo zielone
z
> jakimis chipsami w ostatecznosci, ale nie chce sie zblaznic przed
rodzinka,
> a w zasadzie to chcialbym im po prostu dac posmakowac moje ulubione danie,
> byloby fajnie gdyby ich tak od razu nie odrzucilo hehs
Genialnym dodatkiem do quesadilli jest cos co chyba nie jest dostepne w
Polsce a mianowicie, male czarne grzybki pasozytujace na kolbach kukurydzy,
ktore nazywaja sie ouitlacche, jesli dobrze to pisze. Najblizej widzialem w
Berlinie ale kto wie moze gdzie w Polsce tez jest to dostania, w Meksyku
mozna to kupic nawet na ulicy. Jesli ktos widzial to w naszej ojczyznie to
prosze o namiary
Czarek
/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |