Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.atman.pl!newsfe
ed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "blinko" <b...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: quesadilla i dodatki
Date: Sat, 30 Nov 2002 00:23:04 +0100
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 19
Message-ID: <as8ssu$ggf$1@news.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: 62.233.189.58
X-Trace: news.gazeta.pl 1038612191 16911 62.233.189.58 (29 Nov 2002 23:23:11 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 29 Nov 2002 23:23:11 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-User: blinko
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:136775
Ukryj nagłówki
hej
jestem tu po raz pierwszy i juz zaluje ze dopiero teraz wpadlem, dzien dobry
wszystkim
a teraz mam pytanko od razu, przyjechalem do polski i naszla mnie nieziemska
ochota na quesadille z kurczakiem albo jakims indykiem, powiedzcie mi,
jakiego polskiego ogolnie dostepnego sera uzywac mozna do niej? w koncu nie
bardzo wiem, co jest takiego, zeby ser sie zdazyl stopic, a nie przypalic, a
tortilla nie spalila
pewnie pierwsza i tak mi wyjdzie do p***, temperatura w C nie w F (no dobra
tlumacze sie, bo zlej baletnicy hihi), pocieszam sie ze przynajmniej na
guacamole jeszcze sie nigdy nie zawiodlem wiec mnie wystarczy samo zielone z
jakimis chipsami w ostatecznosci, ale nie chce sie zblaznic przed rodzinka,
a w zasadzie to chcialbym im po prostu dac posmakowac moje ulubione danie,
byloby fajnie gdyby ich tak od razu nie odrzucilo hehs
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|