Data: 2002-11-29 23:23:04
Temat: quesadilla i dodatki
Od: "blinko" <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
hej
jestem tu po raz pierwszy i juz zaluje ze dopiero teraz wpadlem, dzien dobry
wszystkim
a teraz mam pytanko od razu, przyjechalem do polski i naszla mnie nieziemska
ochota na quesadille z kurczakiem albo jakims indykiem, powiedzcie mi,
jakiego polskiego ogolnie dostepnego sera uzywac mozna do niej? w koncu nie
bardzo wiem, co jest takiego, zeby ser sie zdazyl stopic, a nie przypalic, a
tortilla nie spalila
pewnie pierwsza i tak mi wyjdzie do p***, temperatura w C nie w F (no dobra
tlumacze sie, bo zlej baletnicy hihi), pocieszam sie ze przynajmniej na
guacamole jeszcze sie nigdy nie zawiodlem wiec mnie wystarczy samo zielone z
jakimis chipsami w ostatecznosci, ale nie chce sie zblaznic przed rodzinka,
a w zasadzie to chcialbym im po prostu dac posmakowac moje ulubione danie,
byloby fajnie gdyby ich tak od razu nie odrzucilo hehs
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|