Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sandacz

Grupy

Szukaj w grupach

 

sandacz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-14 13:50:47

Temat: sandacz
Od: "MauaM" <m...@d...pl> szukaj wiadomości tego autora

Szukam ciekawego pomysłu na przyrządzenie sandacza.
MauaM


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-14 13:58:31

Temat: Re: sandacz
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



MauaM wrote:
>
> Szukam ciekawego pomysłu na przyrządzenie sandacza.
> MauaM

Wiem ze to nieladnie odsylac ale cóz- 6 przepisów na sandacza na
3miescie znalazlam :)
http://www.kuchnia.3miasto.pl/5850.htm i nastepne
pzdr
agi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-14 15:10:14

Temat: Re: sandacz
Od: "MauaM" <m...@d...pl> szukaj wiadomości tego autora

"fghfgh" wrote in message
>
> Wiem ze to nieladnie odsylac ale cóz- 6 przepisów na sandacza na
> 3miescie znalazlam :)
> http://www.kuchnia.3miasto.pl/5850.htm i nastepne
> pzdr

Dzięki
Ale czy któryś z nich wypróbowałaś i możesz polecić jako dobry?
Ja szukam sprawdzonego przepisu.
MauaM


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-18 07:16:08

Temat: Re: sandacz
Od: "Lilly was here" <M...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Ale czy któryś z nich wypróbowałaś i możesz polecić jako dobry?
> Ja szukam sprawdzonego przepisu.

Najbardziej sprawdzony o chyba będzie soute ( nie wiem jak to po
francusku ).
Do tego możesz kombinować z sosami - np. kremowy :szparagowo-szypiorkowy
Albo standard koperkowy, albo delikatny serowy

Możesz zrobić rybkę w galarecie, albo w delikatnej zalewie octowej ( po
uprzednim usmażeniu )
Tak naprawdę wszystko zależy od tego jaki duży ten sandacz, cały czy filety.

Można jeszcze zrobić panierowane w cieście kawałki, na głębokim oleju,
maczane potem w sosie wg uznania ( zimnym albo ciepłym )


--
Lilly was here


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-18 10:57:24

Temat: Re: sandacz
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



MauaM wrote:

> Dzięki
> Ale czy któryś z nich wypróbowałaś i możesz polecić jako dobry?
> Ja szukam sprawdzonego przepisu.
> MauaM

Zapamietam-nastepnym razem nie bede odsylac do niesprawdzonych osobiscie
przepisów :)
Nie wypróbowalam niestety zadnego-u mnie w domu tylko ja jadam ryby
\---> ukochany po paru latach plywania na kutrze nienawidzi nawet
zapachu wiec wszelka obrobka i przerzadzanie w domu czegokolwiek odpada.
Jak mnie najdzie ochota to albo pozostaje przy sledziach albo wybieramy
sie do knajpki i tam kazdy zamawia to co lubi.
pzdr
agi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: faszerowana papryka
Re: faszerowana papryka
jaka sie wam kuchnia marzy?
Rybne kotlety
Mam ochote na rybe

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »