« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-09-23 07:39:34
Temat: schab ze śliwką-pytaniewitam
mam pytanie
czy do pieczonego schabu ze śliwkami należy zrobic jakiś sos?
jeśli tak to jaki?
dzieki
freda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-09-23 07:44:55
Temat: Re: schab ze śliwką-pytanie
Użytkownik "freda" <f...@p...fm> napisał w wiadomości
news:citujn$30v6$1@news2.ipartners.pl...
> czy do pieczonego schabu ze śliwkami należy zrobic jakiś sos?
> jeśli tak to jaki?
Ja robię śliwkowy. Do zagęszczenia używam mąki ziemniaczanej .
Pozdrawiam
Toffi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-09-24 00:49:15
Temat: Re: schab ze śliwką-pytanieOn Thu, 23 Sep 2004 09:44:55 +0200, "Toffi"
<t...@g...pl> wrote:
>
>Użytkownik "freda" <f...@p...fm> napisał w wiadomości
>news:citujn$30v6$1@news2.ipartners.pl...
>
>> czy do pieczonego schabu ze śliwkami należy zrobic jakiś sos?
>> jeśli tak to jaki?
>
>Ja robię śliwkowy. Do zagęszczenia używam mąki ziemniaczanej .
Ale tylko do schabu na cieplo... Moim zdaniem schab ze sliwka
najlepszy jest na zimno. Uwaga - unikac zestawienia : Orzechowka,
schab ze sliwka, sernik wiedenski. Kiedys po orzechowce majac do
dyspozycji pozostale skladniki musialem konczyc jedzenie na stojaco
(bo na siedzaco juz sie nie miescilo...)
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |