« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-05 19:12:57
Temat: smakowite adresy w intenreciejakie znacie?
ja ostatnio wpadla na adres dla lasuchow tj. www.desery.prv.pl -
czujecie - tylko desery i to jeszcze posegregowane: z lodówki, z szafeczki,
z piekarnika:)))
--
Rena lub Gregor*
MOJE AUKCJE:
http://www.allegro.pl/mojastrona.php?id=86312
*) niepotrzebne skreślić :)))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-14 11:01:39
Temat: Odp: smakowite adresy w intenrecie
Użytkownik rena <r...@a...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3a7efa72$...@n...vogel.pl...
> jakie znacie?
>
> ja ostatnio wpadla na adres dla lasuchow tj. www.desery.prv.pl -
> czujecie - tylko desery i to jeszcze posegregowane: z lodówki, z
szafeczki,
> z piekarnika:)))
>
Ja nie wiem ostatnio przesladuje mnie pech w kuchni. Wczoraj przygotowalam
Gratin z czerwonych owocow wlasnie z tej stronki i nic mi sie nie udalo.
Wyszla czerwona truskawkowa pacia, z plywajacymi owocami. Pachnialo pieknie,
dzieci czekaly na deser, a tu klapa, nie do zjedzenia, wizualnie odpychajace
:-((
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-14 13:38:10
Temat: Re: Odp: smakowite adresy w intenrecieAsiunia wrote:
> Ja nie wiem ostatnio przesladuje mnie pech w kuchni. Wczoraj przygotowalam
> Gratin z czerwonych owocow wlasnie z tej stronki i nic mi sie nie udalo.
> Wyszla czerwona truskawkowa pacia, z plywajacymi owocami. Pachnialo pieknie,
> dzieci czekaly na deser, a tu klapa, nie do zjedzenia, wizualnie odpychajace
A czy te truskawki aby byly swieze? Bo gratin robi sie wylacznie ze
swiezych owocow.
Pozdrawiam--
GB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-14 14:16:30
Temat: Odp: Odp: smakowite adresy w intenrecie
Użytkownik GB <g...@n...usa.net> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...usa.net...
> A czy te truskawki aby byly swieze? Bo gratin robi sie wylacznie ze
> swiezych owocow.
>
> Pozdrawiam--
> GB
>
No nie, z mrozonych. gdzie ja dostane o tej porze roku swieze, smaczne
truskawski, sa swieze, ale z wata w srodku:-)) Czyli to bylo przyczyna? A
mozesz mi powiedziec, jakiej konsystencji powinien byc gratin, czy to sie
zapiecze czy jednak cos powinno plywac?
Asia z pozdrowieniami
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-14 14:59:24
Temat: Re: Odp: Odp: smakowite adresy w intenrecieAsiunia wrote:
> No nie, z mrozonych. gdzie ja dostane o tej porze roku swieze, smaczne
> truskawski, sa swieze, ale z wata w srodku:-)) Czyli to bylo przyczyna? A
> mozesz mi powiedziec, jakiej konsystencji powinien byc gratin, czy to sie
> zapiecze czy jednak cos powinno plywac?
Z mrozonych owocow wydziela sie dodatkowo woda - dlatego 'plywalo' :-)).
Zamien truskawki na cos swiezego - nie wiem, moze brzoskwinie? Nie
czerwone, ale tez dobre :-). Poza tym konsystencja jest taka, jakbys
owoce polala bardzo gestym jogurtem (przynajmniej mi taki wychodzi :-))
Uwazam, ze to bardzo zacny deser - aromatyczny, delikatny i nie za slodki...
Pozdrawiam
--
GB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |