« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-07 13:18:34
Temat: smażony pleśniakWitam:)
Czytuję listę od jakiegoś czasu i baaardzo mi się podoba, chociaż mistrzem
kuchni raczej, a nawet na pewno nie jestem:)
A dzisiaj tak sobie myślę i nic nie mogę wymyślić - mój TZ ma dziś urodziny
i umysliłam sobie zrobić smazonego pleśniaka z jakimś sosikiem. Przepis
przewiduje, ze sosik, czy jak to nazwać robi się z pomidorów, cebulki,
pieczarków - pychota. Sęk w tym że TZ nie lubi ani pomidorów ani cebuli:(
Może ktoś doradzi z czym mozna podać ten serek, żeby nie było strzasznie
zwyczajnie....
Pozdrowienia:)))
marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-07 13:23:06
Temat: Re: smażony pleśniakUżytkownik marta <m...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a3tuqg$htn$...@n...tpi.pl...
> i umysliłam sobie zrobić smazonego pleśniaka z jakimś sosikiem. Przepis
> przewiduje, ze sosik, czy jak to nazwać robi się z pomidorów, cebulki,
> pieczarków - pychota. Sęk w tym że TZ nie lubi ani pomidorów ani cebuli:(
> Może ktoś doradzi z czym mozna podać ten serek, żeby nie było strzasznie
> zwyczajnie....
A ja juz myslalam, ze masz nowy rewelacyjny przepis na ciasto
plesniak... ;-))
Co do sera, to nie znam sie na tym...
Pozdrawiam
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-07 13:27:50
Temat: Re: smażony pleśniak> A ja juz myslalam, ze masz nowy rewelacyjny przepis na ciasto
> plesniak... ;-))
:)))
na pieczeniu nie znam się wcale:)
m
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-07 13:33:45
Temat: Re: smażony pleśniakmarta wrote:
>
> Może ktoś doradzi z czym mozna podać ten serek, żeby nie było strzasznie
> zwyczajnie....
Czyli ma byc NIEzwyczajne. Smaczne nie musi byc ??? :)))
To moze z dzemem i musztarda :)))
Hadzio
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-07 13:45:38
Temat: Re: smażony pleśniakUżytkownik "marta" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a3tuqg$htn$1@news.tpi.pl...
> Witam:)
> Czytuję listę od jakiegoś czasu i baaardzo mi się podoba, chociaż mistrzem
> kuchni raczej, a nawet na pewno nie jestem:)
> A dzisiaj tak sobie myślę i nic nie mogę wymyślić - mój TZ ma dziś
urodziny
> i umysliłam sobie zrobić smazonego pleśniaka z jakimś sosikiem. Przepis
> przewiduje, ze sosik, czy jak to nazwać robi się z pomidorów, cebulki,
> pieczarków - pychota. Sęk w tym że TZ nie lubi ani pomidorów ani cebuli:(
> Może ktoś doradzi z czym mozna podać ten serek, żeby nie było strzasznie
> zwyczajnie....
>
> Pozdrowienia:)))
> marta
>
W czasie ubiegłych wakacji jadłam w knajpce (notabene "Ewa" w Sasinie).
smażony camembert (panierowany on był) z dodatkiem Zurawiny. Było to
obłędnie pyszne. Może tak?...
Pozdrawiam
AniaK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |