| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-28 13:42:19
Temat: soswitam,
czy ktos z szanownych grupowiczow moglby zdradzic tajemnice jak robi sie
sosy podawane do sharmy w sfinksie? chodzi o ten pyszny,slodki - rozowy i
ostry-czerwony...:)))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-28 13:49:10
Temat: Re: sosUżytkownik maja napisał:
> witam,
> czy ktos z szanownych grupowiczow moglby zdradzic tajemnice jak robi sie
> sosy podawane do sharmy w sfinksie? chodzi o ten pyszny,slodki - rozowy i
> ostry-czerwony...:)))
>
>
sos slodki rozowy to mieszanka jogurtu naturalnego i zurawin
a ostry to mieszanka przecieru pomidorowego i oliwy, do tego posiekany
czosnek i cebulka oraz pieprz kajenski.
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-28 14:19:35
Temat: Re: soszurawina taka ze sloika??? jakie proporcje???
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:3EAD3156.4020107@wroclaw.net.pl...
> Użytkownik maja napisał:
> > witam,
> > czy ktos z szanownych grupowiczow moglby zdradzic tajemnice jak robi sie
> > sosy podawane do sharmy w sfinksie? chodzi o ten pyszny,slodki - rozowy
i
> > ostry-czerwony...:)))
> >
> >
>
> sos slodki rozowy to mieszanka jogurtu naturalnego i zurawin
> a ostry to mieszanka przecieru pomidorowego i oliwy, do tego posiekany
> czosnek i cebulka oraz pieprz kajenski.
>
> --
> ------------------------------
> walkie! - GG: 411958
> w...@w...net.pl
> http://walkie.cegla.art.pl
> Nawet ząb bywa wstawiony
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-28 15:25:24
Temat: Re: sosUżytkownik maja napisał:
> zurawina taka ze sloika??? jakie proporcje???
Odpowiadamy pod postem
Zurawina ze sloika, wtedy bedziesz miala pestki i kawalki owocow. Albo z
tubki pasta zurawinowa. Jakie proporcje? Nie wiem, na oko, probuj, wiesz
jak smakuje to w Sfinksie to sprobuj dojsc do tego w Twojej kuchni.
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-28 15:33:44
Temat: Re: sos
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:3EAD47E4.6060705@wroclaw.net.pl...
> Użytkownik maja napisał:
> > zurawina taka ze sloika??? jakie proporcje???
>
> Odpowiadamy pod postem
> Zurawina ze sloika, wtedy bedziesz miala pestki i kawalki owocow. Albo z
> tubki pasta zurawinowa. Jakie proporcje? Nie wiem, na oko, probuj, wiesz
> jak smakuje to w Sfinksie to sprobuj dojsc do tego w Twojej kuchni.
>
>
> -- baaaaardzo dziekuje!!! za chwilke skocze po jogurcik :)))))
> ------------------------------
> walkie! - GG: 411958
> w...@w...net.pl
> http://walkie.cegla.art.pl
> Nawet ząb bywa wstawiony
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-28 15:51:39
Temat: Re: sosUżytkownik maja napisał:
>>-- baaaaardzo dziekuje!!! za chwilke skocze po jogurcik :)))))
Nie ma za co i smacznego :-)
Jeszcze jak mozesz nie uzywaj mojej sygnaturki pod Twoimi postami ;)
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-28 17:35:49
Temat: Re: sos
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:3EAD4E0B.6060304@wroclaw.net.pl...
> Użytkownik maja napisał:
>
> >>-- baaaaardzo dziekuje!!! za chwilke skocze po jogurcik :)))))
>
> Nie ma za co i smacznego :-)
> Jeszcze jak mozesz nie uzywaj mojej sygnaturki pod Twoimi postami ;)
>
> no mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze.....hmmmm w ogole b.zla wiadomosc
:( sos wyszedl paskudnie,a fe! kwasny i w ogole dziwny kolor :((( jestes
pewnie ze to jogurt z zurawina??? nic a nic wiecej ???
>
>
> --
> ------------------------------
> walkie! - GG: 411958
> w...@w...net.pl
> http://walkie.cegla.art.pl
> Nawet ząb bywa wstawiony
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-29 08:09:48
Temat: Re: sosUżytkownik maja napisał:
> :( sos wyszedl paskudnie,a fe! kwasny i w ogole dziwny kolor :((( jestes
> pewnie ze to jogurt z zurawina??? nic a nic wiecej ???
>
>
Jestem pewna, tylko zurawina ma byc slodka pasta. Jogurt naturalny ma
byc lagodny. Danone jest OK.
PS. Jeszcze raz prosze, usuwaj moja sygnaturke jak odpowiadasz na posta,
bo kiedys wyjdzie ze sama ze soba gadam.
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-29 20:37:22
Temat: Re: sosUżytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:3EAE334C.5000400@wroclaw.net.pl...
> Użytkownik maja napisał:
>
> > :( sos wyszedl paskudnie,a fe! kwasny i w ogole dziwny kolor :((( jestes
> > pewnie ze to jogurt z zurawina??? nic a nic wiecej ???
> >
> >
> Jestem pewna, tylko zurawina ma byc slodka pasta. Jogurt naturalny ma
> byc lagodny. Danone jest OK.
> PS. Jeszcze raz prosze, usuwaj moja sygnaturke jak odpowiadasz na posta,
> bo kiedys wyjdzie ze sama ze soba gadam.
>
>
Ba, ale co to byłaby za rozmowa :)
V.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-30 08:14:17
Temat: Re: sosUżytkownik Vefour napisał:
>>PS. Jeszcze raz prosze, usuwaj moja sygnaturke jak odpowiadasz na posta,
>>bo kiedys wyjdzie ze sama ze soba gadam.
>>
>>
>
>
> Ba, ale co to byłaby za rozmowa :)
>
> V.
>
>
Heh obawiam sie ze w koncu moglabym sie zirytowac na sama siebie ;-)
--
------------------------------
walkie! - GG: 411958
w...@w...net.pl
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |