| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-05-05 06:28:30
Temat: szynka w galarecieWitam !
Z okazji przyjęcia komunijnego chciałam podać ruloniki z szynki w galarecie,
w szynce powinno być nadzienie - chyba chrzanowe. Niestety nie mam
sprawdzonego przepisu na to, więc jeżeli ktoś może mi coś poradzić to będę
wdzięczna.
I jeszcze pytanie czy szynka powinna być raczej konserwowa czy wędzona ?
Pozdrawiam - Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-05-05 06:45:19
Temat: Re: szynka w galarecieHej!
U mnie robi sie to tak:
ubijasz smietanke-kremowke (30% tluszczu) na sztywno i dodajesz do tego
chrzan. Ilosc chrzanu wedlug uznania, ja daje sporo. Proste i smaczne.
Smacznego!
Asia
Ewka <e...@w...com.pl> wrote in message
news:8etpkn$jrp$1@h1.uw.edu.pl...
> Witam !
> Z okazji przyjęcia komunijnego chciałam podać ruloniki z szynki w
galarecie,
> w szynce powinno być nadzienie - chyba chrzanowe.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-05-05 13:13:51
Temat: Re: szynka w galarecieEwka wrote:
> Witam !
> Z okazji przyjęcia komunijnego chciałam podać ruloniki z szynki w galarecie,
> w szynce powinno być nadzienie - chyba chrzanowe. Niestety nie mam
> sprawdzonego przepisu na to, więc jeżeli ktoś może mi coś poradzić to będę
> wdzięczna.
> I jeszcze pytanie czy szynka powinna być raczej konserwowa czy wędzona ?
> Pozdrawiam - Ewa
Dobry bylby sos tatarski.
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |