Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia towaroznawstwo dla laików -gdzie?

Grupy

Szukaj w grupach

 

towaroznawstwo dla laików -gdzie?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-05-16 09:57:21

Temat: towaroznawstwo dla laików -gdzie?
Od: "Katarzyna" <k...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Cześć
Chcaiałabym więcej dowiedzieć sie cos na temat rodzajów mąki ,która do czego
się nadaje, kaszy np. ostatnio widziałam na targu gryczaną brązową i białą ,
jakich tłuszczy do czego uzywac do jakiej temeratury sie nadają itd itp.
Czy jest jakiewś przystępne wydawnictwo dla laików majlepiej z obrazkami
(he, he). Nie chodzi o wglębianie sie w szczegóły ale żeby człowiek choc
trocghe z ciemnoty wyszedł.
albo w ostatecznosci jakiś podręczkik przystępny dla gastronomików.
Katarzyna


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ogórki małosolne
lód
fil
Chlebek świętojański
Soczewica i ser pleśniowy Lazur

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »