Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia udziec wołowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

udziec wołowy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-12-21 14:02:31

Temat: udziec wołowy
Od: w...@o...pl szukaj wiadomości tego autora

Oświeccie mnie mili moi, gdyz z woowina jestem na bakier i niekore rzeycz
trzeba dluzej niektóe krócej smazyc. Jak długo trzeba przysamyzc udziec wolowy
co by był jadalny?:))

dzieki za pomoc:)))
Wiola

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

udziec wołowy
Problem.
Wirtualna Kuchnia Polska wróciła
ZLIKWIDOWALEM BLOGA
Barszcz kiszony pytanie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »