| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-11-01 12:29:19
Temat: watrobka???
jesli ktos ma jakis fajny przepisik na watrobke (wolowa) to bylabym
bardzo wdzieczna :))
Ola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-11-01 13:08:43
Temat: Re: watrobka???Dołączam się do prośby. Ostatnio robiłam tradycyjnie - smażoną z cebulką
Anka
----- Original Message -----
From: Ola <o...@k...gliwice.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, November 01, 2000 12:29 PM
Subject: watrobka???
>
> jesli ktos ma jakis fajny przepisik na watrobke (wolowa) to bylabym
> bardzo wdzieczna :))
>
> Ola
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-01 18:47:04
Temat: Re: watrobka???
Użytkownik "Anna Pawłowska-Pojawa" <A...@p...com.pl> napisał w
wiadomości news:002501c0440d$6b940420$d4dd75c3@pap.com.pl...
> Dołączam się do prośby. Ostatnio robiłam tradycyjnie - smażoną z cebulką
> Anka
-jesli wolowa to biore plaster takowej, wolnej
od zyl i blony, panieruje w swiezo zmielonym pieprzu
czarnym ,srednio rozdrobnionym,nastepnie smaze
na silno rozgrzanym tluszczu ,osobiscie zawsze
na smalcu,smaze tak aby byla w srodku ruzowa
lub lekko krwista w/g uznania ,sole po zdjeciu z patelni.
dobre czerwone wino ,dobrze smakuje i podnosi
smak potrawie.cebulka podsmazona na pozostalym
tluszczu moze byc dodatkiem ale nie odzownym.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |