Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia witam po przerwie i pytam o kardamon

Grupy

Szukaj w grupach

 

witam po przerwie i pytam o kardamon

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-19 19:33:57

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Ola" <o...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

miało być: uwielbiam jeść
robić - raczej z musu ;-)

Ola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-11-21 22:46:00

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-21 22:46:00

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-21 22:59:58

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-21 22:59:58

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-21 23:01:31

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-11-21 23:01:31

Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: "Trampek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Agata N." <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bpd49r$br3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie po długiej przerwie, ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
> Chciałam zapytać, do czego pasuje kardamon, bo kupiłam sobie zapas w
> Bułgarii i teraz nie wiem, co z nim dalej... Macie jakieś przepisy?
> Pozdrawiam wszystkich, Agata N.
>
>


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

smalec
Kurczak błyskawiczny, pytanie
Pytanie o lukier
Babka majonezowa - rezultat
Chlebek Fiony - ratunku, totalna klapa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »