Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: zdzisław <...@...co>
Znaleziono: 9 wiadomości





Re: Barszczyk czerwony-jak ugotować?

2003-02-27 12:24:26 | zdzisław inne posty tego autora

barszczyk to nie wiem, ale barszcz to i owszem :-) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

spirytus

2003-02-28 11:06:36 | zdzisław inne posty tego autora

Jak go rozrobić,żeby był dobry ? Mam litr i zastanawiamsię czy zrobic oklepana "przypalanke", czy z miodem i cytryną ? A może ktoś ma jakis wypróbowany, dobry przepis ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spirytus

2003-02-28 14:23:42 | zdzisław inne posty tego autora

Użytkownik Anix napisał: >>Jak go rozrobić,żeby był dobry ? >>Mam litr i zastanawiamsię czy zrobic oklepana "przypalanke", czy z >>miodem i cytryną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kasa a jedzenie

2003-02-28 15:36:38 | zdzisław inne posty tego autora

> Ja z troche innym pytaniem. Ostatnio z mezem pilnujemy budzetu i wyszlo nam, ze > miesiecznie wydajemy jakies 500-550PLN na jedzenie na dwie dorosle osoby. Moj No ja wydaję ok. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kasa a jedzenie

2003-02-28 16:05:00 | zdzisław inne posty tego autora

Użytkownik waldek napisał: >>No ja wydaję ok. 1500 z czego 2/3 to napoje wyskokowe :-) > nie,to na 2 osoby :-) [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Soljanka

2003-02-17 16:14:12 | zdzisław inne posty tego autora

> hmm, na rosyjskich stronach znalazłem tylko wersje "mięsne", z resztek. > Jedyną wersję rybną znalazłem na stronie norweskiej Szczerze mówiąc nie spotkałem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Techniki gastronomiczne

2003-02-18 15:51:16 | zdzisław inne posty tego autora

nie mogę wyguglować żadnej stronki z takowymi.:-( Może ktoś ma jakiś dobry, sprawdzony adres ? Z góry dziękuję! [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy ktoś może zna przepis na kurczaka a la KFC.

2003-03-17 09:56:43 | zdzisław inne posty tego autora

Albo na koktail Mołotowa ? ROTFL!!! [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

jakie mięso - na szybko ;-)

2003-03-31 15:20:39 | zdzisław inne posty tego autora

Jakie mięso szybko się usmaży i nie będzie twarde ? Tak żeby po pracy wrzucić na patelnie - 5 min i jeść [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]