Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Paul Urstein" <p...@b...ch>
Znaleziono: 17 wiadomości





Tymianek cytrynowy

2004-06-25 13:17:48 | Paul Urstein inne posty tego autora

Witajcie, Wczoraj wyprobowalismy nowa przyprawe z zaokiennej plantacji : Tymianek cytrynowy. Bardzo polecam! Filet (mignon) wieprzowy w tymianku cytrynowym Natrzec mieso rozgniecionym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Panom Szparagom juz dziekuje

2004-05-24 03:06:13 | Paul Urstein inne posty tego autora

Jest fajny "sposobik" aby glowki i nozki szparag byly ugotowane w tym samym czasie : zwiazane szparagi gotowac na stojaco (tzn zanuzone do polowy) przez 2 minutgy i nastepnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Panom Szparagom juz dziekuje

2004-05-24 16:39:25 | Paul Urstein inne posty tego autora

> Czy ty aby nie zapisales sie do "stowarzyszenia osob mowiacych nie na temat" No jak to nie na temat, przecie mowimy o gotowaniu szparag! Lubie jak glowki szparag ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nowa propozycja na szpinak

2004-05-26 07:14:46 | Paul Urstein inne posty tego autora

Witaj, Musze koniecznie sprobowac twojego specyjalu, chocby aby zabic w pamieci te potworne mazie serwowane mi w dziecinstwie kiedy zjadlem za duzo zielonch jablek.... Tylko boje sie ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nowa propozycja na szpinak

2004-05-26 08:03:41 | Paul Urstein inne posty tego autora

o bledzie w jezyku polskim juz wiem... Obiecuje sie poprawic -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sok z cebuli

2004-06-03 10:29:55 | Paul Urstein inne posty tego autora

Kiedy potrzebuje samego soku, przepuszczam cebule przez mikser i odlewam sok nota bene robie to samo z czosnkiem -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ekspres do kawy przelewowy jaki?

2004-06-05 05:55:57 | Paul Urstein inne posty tego autora

a moze system Nespresso? -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sok z cebuli

2004-06-05 06:14:24 | Paul Urstein inne posty tego autora

> a do czego dodajesz i jakie ma właściwości taki sok z czosnku ??? np do sosu jesli chce aby byl on gladki. aglio-olio-peperoncino (jakiejs litery mi brakuje w tym peperoncino..) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Są grzyby !!!

2004-06-05 06:18:41 | Paul Urstein inne posty tego autora

> Jak to czasem ludziom niewiele trzeba do szczęścia, eh. a zebys wiedzial !!! Pojsc na grzyby raniutko jak jeszcze mgla jest zaraz nad glowa, to najlepszy srodek anty-depresyjny jaki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakie wino

2004-06-05 06:24:54 | Paul Urstein inne posty tego autora

juz jesli chcesz wybierac to zastanow sie nad sosem! Jesli robisz ostry sos, dobre wino o eleganckim smaku bedzie zabite, jesli robisz sos z czosnkiem to kazde wino bedzie zabite ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2