Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Mirosław Kwaśniak <m...@u...ikem.pwr.wroc.pl>
Znaleziono: 15 wiadomości





Re: Jakość mąki z młyna

2014-12-10 20:38:55 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

ZZZ <n...@n...spam.com> wrote: > W tym drugim przypadku facet tłumaczył mi, że ważna jest nie tylko ilość > białka (glutenu) Zawszeć można dodać glutenu - Cargil ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Majonez - pytanie do grupowych specjalistów ;)

2014-01-16 09:50:15 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

Anai <a...@a...pl> wrote: > Dziecko zadanie domowe robi i przyjszło z takim oto pytaniem: > Co zrobić żeby rozwarstwić majonez, co i w jaki sposób za to > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pieczecie jeszcze murzynki?

2014-03-27 21:25:24 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

krys <k...@p...onet.pl> wrote: > Qrczak wrote: > >> Dnia 2014-03-26 22:44, obywatel Ikselka uprzejmie donosi: >>> Dnia Wed, 26 Mar 2014 21:16:14 +0100 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożone filety z ryb - niech ich SZLAG TRAFI !!

2014-06-06 08:43:15 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

Ikselka <i...@g...pl> wrote: > Dnia Thu, 05 Jun 2014 21:05:52 +0200, Qrczak napisał(a): > >> Cyt. "A słoń ma trąbę podobną do dżdżownicy" > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maliny na surowo na zimę (bez mrożenia)

2014-07-24 12:09:07 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

czeremcha <1...@g...com> wrote: > W zeszłym roku można było jeszcze kupić "Fix i masz dżem" Winiar Skład: cukier, pektyna amindowana, kwas cytrynowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maliny na surowo na zimę (bez mrożenia)

2014-07-24 23:00:02 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

Stokrotka <o...@g...pl> wrote: > >> Skład: pektyna amindowana 100% > > A po co ci ta pektyna? > Pektyna to wielocukier, taki ktury jest pełen ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-02 00:43:02 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

FEniks <x...@p...fm> wrote: > W dniu 2014-11-01 22:30, Qrczak pisze: >> >> PS. Karmel jako taki to zdarza się, że robię. >> Jak obiad nie jest za pięć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakość mąki z młyna

2014-12-10 15:51:04 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

ZZZ <n...@n...spam.com> wrote: > Kilkakrotnie kupiłem mąkę bardzo dobrą ale zdarzyło mi się, że niestety mąka > była marna (ciasto miało tendencję do rozrzedzania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: blender minimum

2014-12-15 07:42:04 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

Aicha <b...@t...ja> wrote: > W dniu 2014-12-06 22:35, FEniks pisze: > >> Polecam Zelmer. Po pierwsze - są wytrzymałe (miksera nie mogę zajechać ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sma?one ma by?!

2014-12-16 18:39:49 | Mirosław Kwaśniak inne posty tego autora

XL <i...@g...pl> wrote: > Zeliwo ma bardzo dużą pojemność Aluminium ma pojemność cieplną akurat 2x większą od żeliwa ;) >i bezwładność cieplną, To może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2