Szukana fraza: Autor: "kukikoko" <k...@o...pl>
Znaleziono: 18 wiadomości
2011-01-31 09:38:12 | kukikoko inne posty tego autora
> Bardzo słusznie. Ja też tak robię. Żadnych powlekanych patelni, żadnych > plastików - nawet czajnik elektryczny mam ceramiczny, a przybory do > smażenia i mieszania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pantoprazol + l karnityna + spalacz2011-11-02 23:48:56 | kukikoko inne posty tego autora
Prazol hamuje wydzielanie kwasów w żołądku, thermo ma mnóstwo kofeiny, więc pobudza żołądek do wydzielania kwasów. Więc bez sensu moim zdaniem. L-karnityna to aminokwas i nie ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Czym doprawić zupę (?) z kapusty2009-03-22 21:17:45 | kukikoko inne posty tego autora
X, moge miec wiele wad, a nawet wiem, ze je mam, ale akurat grubasem nazwac mnie nie mozna. Ale zgadzam sie z Toba, taka dieta kapusciana jest o kant chuja potluc. Lepiej sobie z rana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
dretwieje mi maly palec2008-09-01 16:24:59 | kukikoko inne posty tego autora
Witam, Dretwieje mi maly palec od lewej reki. Tylko ten jeden i tylko u jednej reki, co mi np. przeszkadza w pracy. O co moze chodzic? Dodam, ze ostatnio sporo pilem, ale bylo to 4 dni ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
poledwiczki wieprzowe2008-09-25 15:27:00 | kukikoko inne posty tego autora
Witam, W jakiej temp. piec poledwiczki wieprzowe i przez jaki czas, zeby byly mieciutkie? Dziekuje. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Największe kuchenne wtopy2008-10-17 13:45:26 | kukikoko inne posty tego autora
ja raz upieklem moją żonę. ależ była niesmaczna, fuj. jakaś taka łykowata i bez smaku, nawet mój pies nie chciał tego żreć. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sylimarol vs. hepatil2008-11-20 03:33:03 | kukikoko inne posty tego autora
Witam, Pytanie brzmi - czy po zatruciu organizmu alkoholem dla odtrucia watroby lepszy jest sylimarol czy hepatil, czy tez srodki te - jako majace rozne dzialanie - najlepiej ze soba ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
pieczen wolowa - pytania2009-04-26 10:14:38 | kukikoko inne posty tego autora
Witam, Cala noc marynowalem kawalek wolowiny w zalewie z oleju, octu winnego, musztardy i ziol. Mam pytania: - czy obsmazac ja przed pieczeniem? - temperatura 190 stopni bedzie ok? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczen wolowa - pytania2009-04-26 14:19:06 | kukikoko inne posty tego autora
wyszla pyszna. dziekuje. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
miód2009-08-09 06:57:17 | kukikoko inne posty tego autora
Bry! Obiło mi się o uszy, że miód pszczeli powyżej jakiejś temperatury kompletnie traci swoje dobroczynne właściwości. Bardzo proszę o przybliżenie tematu osoby, które wiedzą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia