Szukana fraza: Autor: "Paul Urstein" <p...@b...ch>
Znaleziono: 17 wiadomości
2004-06-25 13:17:48 | Paul Urstein inne posty tego autora
Witajcie, Wczoraj wyprobowalismy nowa przyprawe z zaokiennej plantacji : Tymianek cytrynowy. Bardzo polecam! Filet (mignon) wieprzowy w tymianku cytrynowym Natrzec mieso rozgniecionym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panom Szparagom juz dziekuje2004-05-24 03:06:13 | Paul Urstein inne posty tego autora
Jest fajny "sposobik" aby glowki i nozki szparag byly ugotowane w tym samym czasie : zwiazane szparagi gotowac na stojaco (tzn zanuzone do polowy) przez 2 minutgy i nastepnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Panom Szparagom juz dziekuje2004-05-24 16:39:25 | Paul Urstein inne posty tego autora
> Czy ty aby nie zapisales sie do "stowarzyszenia osob mowiacych nie na temat" No jak to nie na temat, przecie mowimy o gotowaniu szparag! Lubie jak glowki szparag ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nowa propozycja na szpinak2004-05-26 07:14:46 | Paul Urstein inne posty tego autora
Witaj, Musze koniecznie sprobowac twojego specyjalu, chocby aby zabic w pamieci te potworne mazie serwowane mi w dziecinstwie kiedy zjadlem za duzo zielonch jablek.... Tylko boje sie ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nowa propozycja na szpinak2004-05-26 08:03:41 | Paul Urstein inne posty tego autora
o bledzie w jezyku polskim juz wiem... Obiecuje sie poprawic -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sok z cebuli2004-06-03 10:29:55 | Paul Urstein inne posty tego autora
Kiedy potrzebuje samego soku, przepuszczam cebule przez mikser i odlewam sok nota bene robie to samo z czosnkiem -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ekspres do kawy przelewowy jaki?2004-06-05 05:55:57 | Paul Urstein inne posty tego autora
a moze system Nespresso? -- anti spam : ABC -- Amicalement Paul Urstein [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sok z cebuli2004-06-05 06:14:24 | Paul Urstein inne posty tego autora
> a do czego dodajesz i jakie ma właściwości taki sok z czosnku ??? np do sosu jesli chce aby byl on gladki. aglio-olio-peperoncino (jakiejs litery mi brakuje w tym peperoncino..) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Są grzyby !!!2004-06-05 06:18:41 | Paul Urstein inne posty tego autora
> Jak to czasem ludziom niewiele trzeba do szczęścia, eh. a zebys wiedzial !!! Pojsc na grzyby raniutko jak jeszcze mgla jest zaraz nad glowa, to najlepszy srodek anty-depresyjny jaki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie wino2004-06-05 06:24:54 | Paul Urstein inne posty tego autora
juz jesli chcesz wybierac to zastanow sie nad sosem! Jesli robisz ostry sos, dobre wino o eleganckim smaku bedzie zabite, jesli robisz sos z czosnkiem to kazde wino bedzie zabite ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia