Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: barbara <b...@c...com.pl>
Znaleziono: 7 wiadomości





Re: agar

2003-12-19 10:06:58 | barbara inne posty tego autora

Wielkie dzieki - to juz mam!! Barbara rena wrote: > Uzytkownik "barbara" <b...@c...com.pl> napisal w wiadomosci > news:3FE19F0C.A13BF259@chemnet.com.pl ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Francja

2003-09-18 09:16:33 | barbara inne posty tego autora

A co to jest,. bo nie znam francuskiego?? I confit de canard?? Barbara Krysia Thompson wrote: > On Tue, 16 Sep 2003 10:33:26 +0200, barbara > <b...@c...com.pl> wrote ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Francja

2003-09-16 08:33:26 | barbara inne posty tego autora

Witam grupe! I mam pytanie z Francji. Dziecko tam jest i widziala w sklepach "paraffine" czyli chyba wosk do konfitur. O co tu chodzi - czy to jest do zalewania przetworow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

agar

2003-12-18 12:35:24 | barbara inne posty tego autora

Pozdrawiam grupe!! Gdzie mozna kupic srodek zelujacy Agar lub jakis inny roslinnym bo bede miala w gosciach wegetarianke i nie bardzo wypada uzywac zelatyny zwierzecej. Jestem z Bydgoszczy. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zrobic lukier do pierniczkow?

2003-12-23 09:20:59 | barbara inne posty tego autora

A ja robie lukier zupelnie inny - czyli bialko ucieram z cukrem pudrem tak aby bylo mocno geste, dodaje na 1 bialo 1 lyzke stopionego masla aby nie pekalo i do tego gestego potem wg ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Majonez, musztarda - które najlepsze?

2003-12-18 12:54:54 | barbara inne posty tego autora

A ja uwazam, ze zdecydowanie najlepszy jest Majonez Pomorski produkowany w Grudziadzu.Mozna go kupic np. w W-wie Granatowa naklejka. Polecilam go wielu osobom ku ich zadowoleniu. Dla mnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Piernikowo.

2003-12-19 09:29:47 | barbara inne posty tego autora

Ciekawostka - i nikt nie zauwazyl, ze nie ma to miodu?!! a mi sie wydawalo, ze piernik to takie ciasto zawsze! wlasnie z miodem,. Ale widze, ze tylko nazwa zostala, a ducha to juz nic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ]