Szukana fraza: Autor: "Atunia " <a...@g...SKASUJ-TO.pl>
Znaleziono: 53 wiadomości
2005-03-15 20:59:55 | Atunia inne posty tego autora
Ireneusz P. Zablocki <k...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a): > Atunio kochana, > > sam Jerzy tego chcial. Jak mu zycie nie mile niech muzdzek wpieprza. Ja > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ Szparagi2005-05-10 19:54:48 | Atunia inne posty tego autora
katarzyna ms <k...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a): > swieze szparagi prosto z pola, moim zdaniem nie wymagaja gotowania, a jesli > juz to max 3 minuty na parze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ Szparagi2005-05-10 19:54:55 | Atunia inne posty tego autora
katarzyna ms <k...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a): > swieze szparagi prosto z pola, moim zdaniem nie wymagaja gotowania, a jesli > juz to max 3 minuty na parze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ Szparagi2005-05-11 12:18:28 | Atunia inne posty tego autora
katarzyna ms <k...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a): > swieze szparagi prosto z pola, moim zdaniem nie wymagaja gotowania, a jesli > juz to max 3 minuty na parze. Ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: FAQ Szparagi2005-05-09 09:16:11 | Atunia inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> napisał(a): > > gotowaniu przez 10 minut, to jeszcze surowizną pachniały, > > Pewnie gdzies tam na najgrubszym koncu. Nie, w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zdjecia2005-03-04 17:41:25 | Atunia inne posty tego autora
Elion <e...@w...pl> napisał(a): > Witam > moze zle trafilem ale sadze ze mozecie mi pomoc a wiec potrzebuje znalesc w > internecie strony ze zdjeciami potraw wszelkiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Marynata do mięsa2004-12-21 17:25:56 | Atunia inne posty tego autora
Piotr <p...@g...pl> napisał(a): > Proszę o przepis na dobrą i szybką (marynowanie góra 24 godziny) marynatę do > szynki, schabu, karczku. Porcje mięsa od 1 kg do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Troche NTG - ale moze jednak nie ;-)?2005-01-21 12:41:09 | Atunia inne posty tego autora
Yaro <j...@g...pl> napisał(a): > Zastanawiam się czy nie kupic tego stuffu, ale w sumie nie wiem, czy > Whirlpool robie dobre płyty i piekarniki. > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przechowywanie zakwasu2005-03-01 14:39:57 | Atunia inne posty tego autora
Ewa Grabowska <g...@s...com.pl> napisał(a): > Czytalam juz przytoczony watek (inaczej nie zabieralabym sie za zakwas > ;)) ), ale w sprawie lodowki jest tam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Thermomix Vorwerk2005-09-14 11:41:20 | Atunia inne posty tego autora
Basia <b...@o...pl> napisał(a): > Kosztuje sporo...3950 zł, mam i nie oddałabym go za nic, ale na grupie to > chyba nie ma co rozwijać wątku, bo można po głowie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia