Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Basia" <b...@o...pl>
Znaleziono: 70 wiadomości





Re: Sposób na kurczaka

2004-01-26 09:49:40 | Basia inne posty tego autora

Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> napisal w wiadomosci news:2rh910l3eammtr76vn7agg8h3cqvj18fo4@4ax.c om... > Basia napisal(a): > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak sobie radzicie z maslem?

2004-01-22 10:30:22 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości news:buo7pp$coi$1@inews.gazeta.pl... > ==== > Kurcze blade, jestem pod wrażeniem wątku! ;-)) Jakos nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zakwas do chleba - pytania "uściślające" ;-)

2004-01-23 07:52:11 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "*madzik*" <m...@b...op.pl> napisał w wiadomości news:buovci$maa$2@news.onet.pl... > Witam, > mam pare pytan co do ponizszego zakwasu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Surówka z czerwonej kapusty

2004-01-28 06:35:57 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości news:bv5r35$skm$1@inews.gazeta.pl... > > Dlaczego surówka ma być miękka? > ==== > Aby dała się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy a kuchnie swiata (crosspost psw/prk)

2004-01-29 07:53:10 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości news:bvacdd$ec7$1@inews.gazeta.pl... > > a co z kuchnią polską? > > z jakimi przyprawami nalezy sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-06 10:10:44 | Basia inne posty tego autora

Wiem, ze temat tego naczynia byl na grupie wielkokrotnie, sporo dowiedzialam sie z archiwum (m.in. jak go "wypalic"), ale nie znalazlam jednoznacznej odpowiedzi na nurtujace mnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-06 12:35:00 | Basia inne posty tego autora

> > nie widze przeciwskazan, ja woka uzywam wszechstronnie - nie tylko do > glebokiego smazenia, ale i robienia jajecznicy, duszenia gulaszu czy > gotowanie na parze :) dzieki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-07 06:44:09 | Basia inne posty tego autora

> > Ale oprócz głębokiej patelni masz chyba jeszcze taką dosyć płaską? Bo, wok jako > głęboka patelnia sprawdza się znakomicie, ale schabowego, ani tez mielonego na > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-07 06:45:59 | Basia inne posty tego autora

> Wprost przeciwnie, jest bardzo poreczny do glebokiego smazenia i tak > duzo tluszczu nie potrzeba. Tluszcz wypelniam tylko do polowy wysokosci, > i naprawde swietnie to dziala ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czy wok tylko do chinszczyzny?

2004-01-07 12:42:22 | Basia inne posty tego autora

> >Dlaczego patelnia Tefala po dwu latach miałaby kiepsko wyglądać? > > > >Władysław > > > bo sie ja zle traktuje.... ja chyba zle mojej patelni nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 ... 7