Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "dinio" <d...@p...fm>
Znaleziono: 17 wiadomości





Re: Temperatura piekarnika + losos

2005-01-31 08:54:19 | dinio inne posty tego autora

Tak nie próbowałem, ale ja mam na myśli takie pieczenie na granicy surowej ryby a upieczonej. Mięso jest jeszcze różowe. Pozdrawiam, P Użytkownik "Laik" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pieczarki-obierac?

2005-01-14 09:06:49 | dinio inne posty tego autora

Witaj :) Z pieczarkami postępuję w zależności od nich samych. Jak są ładne białe i naprawdę świeże to tylko je myję. Zdarza się jednak, iż czasami trzeba kupić już troszkę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żurawina -propozycje podania?

2005-01-14 10:47:10 | dinio inne posty tego autora

Witaj :) Żurawinę podaję do mięs pieczonych oraz oczywiście do sera camembert (albo na zimno albo smażony w paniercie) Pozdrawiam, Przemek "cateringowiec" Użytkownik ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: golonki

2005-01-22 10:13:33 | dinio inne posty tego autora

Witaj :) Napiszę, jak ja robię golonki w domu i swoim klientom. Robię zawsze na szybko. Najpierw przyprawiam - w zależności od tego czy będę wykorzystywać wywar z nich czy nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia egipska

2005-01-22 10:32:38 | dinio inne posty tego autora

Hej :) Zasadnicze pytanie - gdzie jedziesz ? Jeżeli do Dahab - to mogę polecić Tobie kilka sympatycznych miejsc do jedzenia oraz co warto tam zjeść. Nie zwracaj uwagę na posty, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: golonki

2005-01-22 10:34:37 | dinio inne posty tego autora

Zawsze :)) Do tego stopnia, że często zamawiają ponownie :) Aha - wożąc do klientów często podaję w kapuście. P. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: garnki z odłączaną rączką

2005-01-26 14:05:38 | dinio inne posty tego autora

Witaj :) Niedawno zakupiłem cały komplet takich naczyń. WARTO - przede wszystkim nieźle się w nich gotuje, poza tym odłączanie rączki i wkładanie po zamknięciu miski do lodówki - ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Temperatura piekarnika + losos

2005-01-30 13:25:31 | dinio inne posty tego autora

Witaj, "Łosia" wkładam do piekarnika rozgrzanego do temp. 180 st. C i piekę jakieś 20 minut (jeżeli chodzi o dzwonka) bez folii. Staram się go nie wysuszyć. Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy serek Capri = Ricotta?

2005-01-30 13:30:19 | dinio inne posty tego autora

Witaj, serek Capri jest b. dobrym serkiem, ale wg mojej opinii daleko mu do Ricotty. Ricotta jest bardziej kremowy w stosunku do Caprii. Pozdrawiam, Przemek "cateringowiec" [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos serowy z serka topionego- pytanie o szczegóły.

2005-01-30 13:39:51 | dinio inne posty tego autora

Witaj, jeżeli masz w domu gorgondzolę to proponuję nie dodawać serka topionego. Odrobinę masła na patelnię, potem pokruszony ser gorgondzola. Jak zacznie się topić dodaję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2