Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Lukasz Madeksza@Uni" <m...@c...tu-berlin.de>
Znaleziono: 24 wiadomości





Re: Wiosna idzie...czas na odchudzanie

2003-02-27 12:25:46 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

waldemar z domu wrote: >> PS. Zdalem, zdalem poprawke z elektrotechniki! :-)) > gratulacje. Kto tam teraz męczy studentów? Dzieki. Professor Dr.-Ing. Hans - Ulrich Post ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kasa a jedzenie

2003-02-28 14:34:59 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

y...@a...pl wrote: > miesiecznie wydajemy jakies 500-550PLN na jedzenie na dwie dorosle > osoby. >Powiedzcie mi, czy takie pieniadze na jedzenie to duzo?? Wszytko jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ile zjedliscie paczkow???

2003-02-27 12:21:38 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

walkie! wrote: >> ze swoja waga 55 kilo moze zjesc smialo kontener:))) > Daje mniej!!!!! 53 kg no i ten rocznik co Lukasz ;-) A wzrost? (niedlugo zaczniemy sie licytowac BMI jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zazdrosc czy co ;o)

2002-10-10 10:53:35 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

Basia wrote: > a jakie te przepisy - gorskie? Na kwasnice i oscypki?;-)) > Ja serio pytam - bo moze warto bedzie zasubskrybowac te grupe;-)) 1. Fasolka dla TG (Trolla Grupowego) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Temperatura w prodizu

2003-01-03 15:42:26 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

Czy ktos moze wie, do jakiej temperatury i po jakim czasie nagrzewa sie prodiz? U mnie mial on zastepic piekarnik i mam wrazenie, ze maksymalna osiagalna temperatura to sporo ponizej 200 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parówki

2003-01-09 11:00:38 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

mleczarz wrote: > Chciałbym poznać prawdziwe strony parówek:) > lubiący parówki:) AFAIK w wiekszosci wypadkow parowki robi sie z "odpadow", czyli resztek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łososiowy kolor łososia

2003-01-10 10:05:36 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

PatryCCCja wrote: > taki hodowany losos jest nawet bardziej pomaranczowy, az > nienaturalnie - podobno, bo ja jak wiadomo lososi (ani zadnych innych I z reguly nie jest tak smaczny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Największa porażka kulinarna

2003-01-13 09:55:19 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

waldemar z domu wrote: > ostre lepiej zagryzac chlebem, niz popijac czymkolwiek. Ale jak kiedys do > 2l rosolu dodaliśmy 4 piri-piri, to i chleb nie pomógl. Waldek: Ty i sporty ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wiosna idzie...czas na odchudzanie

2003-02-26 13:28:05 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

Art(Gruby) wrote: >>> >Duzo sportu, duzo smiechu, duzo seksu ;-)) >>> Lista zyczen...;->>> >>do spelnienia:) > Tylko kiedy....;-))) Po sesji :-)) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: w radiu wlasnie uslyszalam...

2003-02-27 13:44:54 | Lukasz Madeksza@Uni inne posty tego autora

Kruszynka wrote: > ...ze po wejsciu do Unii nie bedzie juz tlustych czwartkow, bo tam sa > jakies normy odnosnie zawartosci tluszczu w potrawach i cza sie do nich > dostosowac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : [ 1 ] . 2 . 3