Szukana fraza: Autor: "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl>
Znaleziono: 25 wiadomości
2004-12-02 18:15:35 | Pepek inne posty tego autora
Ale chociaż tuńczyka zostaw :) -- _______________________ http://arius.atr.bydgoszcz.pl/ _______________________ Użytkownik "Ania" <a...@b...wroc.pl> napisał w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: moja żona nie chce gotować2004-09-16 15:14:52 | Pepek inne posty tego autora
_______________________ http://arius.atr.bydgoszcz.pl/ _______________________ Użytkownik "janusz" <j...@v...pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Grill kulisty i wątróbki na pomidorach z ogórkami.2004-08-29 04:34:28 | Pepek inne posty tego autora
Kupując kolejnego grilla zdecydowałem się na kształtu kulistego. Wszystko fajnie tylko teraz mam problem. W dnie są otworki wpuszczające powietrze. Wyżej, tak w 1/3 wysyokości jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pieczarki, cebula, papryka = naleśniki?2004-09-08 11:08:00 | Pepek inne posty tego autora
Kurczę! a ja mam dzisiaj tylko zupę i już nic nie zdążę zrobić :( SPróbuję jutro - zapowiada się świetnie. Ciekwae czy to by się dało zapiekać na tacce na grillu a nie w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: frankfurcki zielony sos2004-09-10 12:43:26 | Pepek inne posty tego autora
Zapowiada sie fajnie tylko tak sie zastanawiam jak bez ogórków zrobic zupe ogórkowa albo z wywaru szczawiowego zamiast szczawiowej zrobic ogórkowa :). Moze lepiej szczawiowa ? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kartacze - totalna porażka2004-09-13 17:20:31 | Pepek inne posty tego autora
Pociesz się, że mnie tydzień temu też nie wyszły. Udało mi się jednak ulepić tylko rozpłynęły się w trakcie gotowania. :) Na szczęście nadzienie zostało scalone więc szybko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pasteryzowanie2004-09-16 14:52:05 | Pepek inne posty tego autora
> a nie lepiej wlać gotujące się pyszności do słoików, od razu zakręcić, > postawić do wystudzenia odwrotnie, a jak są zimne to odwracamy i słoiki > same się wekują ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wołowina2004-11-06 04:40:14 | Pepek inne posty tego autora
JA robię albo podsmażoną z cebulką i potem duszoną w piwie a na koniec dodaję koncentrat pomidorowy (cebuli musi być dużo aby zagęściła sos). Albo robię wołowinową wersją ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Im dłuzej gotujesz ... tym twardsze :D2004-11-06 04:41:42 | Pepek inne posty tego autora
lane kluski. Najpierw są caaaaaaaaaaaaałkiem mięciutkie :) -- _______________________ http://arius.atr.bydgoszcz.pl/ _______________________ --- Outgoing mail is certified Virus ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wołowina2004-11-07 07:35:13 | Pepek inne posty tego autora
Po to, żeby było inaczej i też smacznie ;) Też tak czasami robię z mięsem na bitki. A u mnie od wczoraj marynuje się udziec z indyka na niedzielny obiad. (oliwa, sos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia